Reklama

Reklama

Kung Fury

(festivalový název)
  • Švédsko Kung Fury (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina snímku, policista Kung Fury, se vydává na cestu za pomstou svého přítele, kterého zabil největší kung-fu zločinec v dějinách lidstva, Adolf Hitler. Fury cestuje časem do dob nacistického Německa, aby Hitlera zničil jednou provždy. (Santa666)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

jahol 

všechny recenze uživatele

Odmítám být shovívavý, protože nejde o celovečerák a vzniklo to za pár šupů. Pár dobrých nápadů ano, ale promícháno s hodně zabahněným balastem, kterému nění konce. Takhle to přesně dopadá, když si na filmotvůrce hraje někdo vlastně hodně nadaný, kdo si myslí, že to půjde bez potu a krve hned na jedna plus. Vlastně jsem se dvěma hvězdami hodně shovívavý, protože tohle je ryzí shit... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Šíleně nadsazená řežba, která slouží jako pocta i parodie osmdesátkových akčních filmů. Největší stupidity a klišé jsou přetvořeny v čirou zábavu. Hlášky fungují jak mají, lacinné efekty jsou sympatické a skoro se stydím přiznat, že i hudba je zde vynikající. Půl hodina je tak akorát k zachycení esence všeho dobrého na špatných filmech 80. let... 8/10 ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Kung Fury je naprostá šílenost s unikátním vizuálem a pojetím, které budou někteří milovat od A do Z a jiní nenávidět. Já osobně jsem někde na půli cesty. Oceňuji výtvarnou stylizaci a množství nápadů, které neměly v podstatě žádné hranice. Člověk se na půl hodiny ponoří do světa, ve kterém se mají šanci potkat Hitler, T-Rex i Thor, přičemž na diváka ze všech stran sálá osmdesátková atmosféra. Převelice zvláštní kousek, který na stupnici šílenosti 1-10 hrdě sahá po dvanáctce. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Má to nábeh stať sa kultom. Tvorcovia očividne znalý dobou, kedy vznikali drsné filmy, si z nej berú to najlepšie a vytvárajú tak neuveriteľný mix blbostí a sebaparódie. Niektoré vtipy sú naozaj podarené - skateboardovanie na nacistovi, Tank You atď. Osobne ale presne takýto druh exploatačných paródií nemusím. Vtipov je tam veľa na malom priestore a nie každý dostane to správne vypointovanie. Ako jednohubka, ale pomerne zábavné. Hlavne ak titulnú pieseň naspieva Hasselhoff. Jeho rodina musí byť hrdá. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Když vás parta magorů svým nadšeneckým produktem strhne tak, že imbecilně hýkáte už v první minutě a hltáte další a další narážky, nápady a detaily, máte o věci rychle jasno. Doba příšerných akčních béček a "insert the coin" videoherních terminálů znovu ožívá a doprovází ji neuvěřitelné fandovské nasazení s mohutným dopingovým nástřelem. Těch třicet minut je pozlacených, jelikož každá navíc by už zřejmě bolela a každou chybějící bych oplakal (schován za osmibitovou herní konzolí, poslouchaje synťáky a huga čaga). Stydlivá slza v oku. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (17)

  • Kvôli rozpočtu sa väčšina filmu natočila v kancelárií Davida Sandberga v Umei a exteriéry boli dotvorené digitálne. (ywo666)
  • Snímek byl kompletně natočen před zeleným pozadím. (Spike17)

Související novinky

Fassbender a Kung Fury 2

Fassbender a Kung Fury 2

13.02.2018

Před třemi lety uchvátil svět půlhodinový film Kung Fury od Davida Sandberga. Osmdesátkový úlet o policajtovi, který musí s pomocí Thora a dinosaurů porazit Adolfa Hitlera (a to je jen začátek!), se… (více)

Reklama

Reklama