Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Nejdelší jízda vznikl na motivy světového bestselleru proslulého autora Nicholase Sparkse a po jeho zhlédnutí uvěříte na opravdovou lásku. Když Luke (Scott Eastwood), bývalý jezdec rodea, který se snaží o návrat, potká vysokoškolačku Sophii (Britt Robertson), jež se připravuje na vysněnou práci v New Yorku, oba se spolu vydají na neobyčejnou — i když nejistou — romantickou cestu. Zatímco jejich odlišné životní cíle prověřují odolnost vznikajícího vztahu, čeká je osudové setkání s Irou (Alan Alda), jehož dojemné vzpomínky na vlastní manželství se stanou mladému páru inspirací a jednou provždy změní jejich životy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 3

Recenze (206)

venison 

všechny recenze uživatele

Naprosto nechápu vysoké hodnocení na ČSFD.. Je fakt, že nejsem cílovou skupinou, ale i tak tahle červená knihovna ničím nevynikala.. Dva slaďouši mají sladké trable, které se vyřeší nejsladším možným způsobem.. Eastwood číslo II. ještě do tatínkova šarmu nedospěl.. Přebývá mu "krásy" a chybí charisma.. Jediné velké pozitivum byl můj oblíbenec (dnes už stařičký) Alan Alda.. Ale všem kámoškám, které odtékají z dramatické romantiky, doporučuji ke shlédnutí.. Já se nudila, ale vy možná zapláčete ;-) ()

Dalda 

všechny recenze uživatele

Film nepřichází s ničím novým ani zajímavým. Všechno co se v něm odehrává jsme už viděli tisíckrát někde jinde. Opět je to natočeno podle té kýčovité šablonky zamilovat se, rozvést se a pak se zase dát dohromady - tentokrát v kovbojském provedení. Navíc je to celé strašně natažené na něco přes dvě hodiny, i když by k odvyprávění toho příběhu stačila jedna. ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Už od začátku jsou jasně rozdány karty, tuctová kostra příběhu slibuje nulové invence a jasný konec, a to taky dodrží. Bez jediné výhybky. Jako bonus je tu zbytečná linka s nezbytečným Alanem Aldou. Zhruba za půlkou jsem vypnul a když jsem se před koncem zrestartoval, bylo vše tak, jak jsem čekal. Nebrat. Pokud chcete Aldu, pusťte si MASH. Pokud Eastwooda, pusťe si Gran Torino, Dirty Harryho či cokoliv jiného s tatíkem tohodle ťutínka s přehršlem pleťových masek. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem ten film z hloubi duše nenávidět, protože nabízel dvě zdánlivě oddělené romantické linky namísto jediné, kompaktnější. Vyprávění ze čtyřicátých let mě často vyloženě štvalo, rušilo a nezajímalo. Jenže pak se to všechno v poslední půlhoďce tak fikaně protne, že mi na rozdejchání nestačila ani kompletní domácí zásoba papírových kapesníčků. To je tak sprostý! Cítím se podveden. A užívám si to. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Příběh vás provází hned dvěmi romantickými dějemi a vy si máte vybrat, který z nich je lepší. Příjemně mě překvapil Alan Alda, ale po pravdě mi nic neříkají cowboyové, dopisy a už vůbec umění. Co mi však dost říká je Britt Robertson. Nádherná holka co se narodila aby byla viděna. Zatím herecky nic moc, ale třeba dospěje. Koukatelná ale rozhodně je. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Vo filme zmieňovaná Black Mountain College bola experimentálna umelecká vysoká škola, ktorá skutočne existovala v rokoch 1933 až 1957 v Severnej Karolíne. (Laslo)
  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)

Reklama

Reklama