Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lance Stargrove (John Stamos) je v podstatě normální sedmnáctiletý teenager - chodí do školy, cvičí akrobatickou gymnastiku a rád si užívá s kamarády. Zkrátka žije obyčejný, běžný život jako jeho vrstevníci. Vše se mění, když tragicky zahyne Lancův otec (George Lazenby) a mladý Stargrove začíná pomalu odkrývat temný závoj otcovy minulosti. Zjišťuje, kým vlastně jeho táta ve skutečnosti byl a že jeho smrt nebyla vůbec nešťastnou náhodou. Všechny nitky vedou k motorkářské komunitě, vedené šíleným travestitou Ragnorem (v podání Gene Simmonse - mj. basáka/zpěváka kapely Kiss), plánující ultimativní ofenzivní útok proti lidstvu. Osud všech je tak nyní v rukou mladého Stargrova… (Haymar)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Neprůstřelný deštník Drewa Stargrova (George Lazenby) je odkazem na hračky Jamese Bonda. kterého si jednou zahrál i George Lazenby. (Wrack)
  • Kostým který má na sobě Ragnor (Gene Simmons) při svém vystoupení v klubu Kotelna, je totožný s kostýmem, který si oblékla herečka Lynda Carter v televizním pořadu Encore, kde zpívala společně s kapelou Kiss, jejímž členem je i Gene Simmons. (Wrack)

Reklama

Reklama