Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 1933 je Korea okupována Japonskem. Prozatímní vláda je v exilu a existuje množství hnutí za svobodu, které se snaží svými činy oslabit Japonce a přispět tak k osvobození Koreje. Jedno z těchto hnutí sídlící v Šanghaji vysílá do Soulu tři své členy pod vedením An Ok-jun (Ji-hyeon Jeon), aby spáchali atentát na japonského generála. Několik událostí však trojici bojovníků tento úkol značně zkomplikuje. (Tamten)

(více)

Zajímavosti (2)

  • Půvabná herečka Ji-hyeon Jeon dokonce zkrátila své pověstná dlouhé vlasy, aby svoji filmovou postavu ztvárnila v co nejrealističtějším světle. „Vlasy jsem si zkrátila. Víc jsem se ale věnovala používání zbraně; střílet zbraní a vypadat pitom přirozeně, to je pro někoho jako jsem já, jen velmi složité. Postupem času jsem se ale zlepšila. A dokonce i nyní, jsem-li ve stresu a potřebuji-li se uvolnit, chodívám si zastřílet.“ (Conspi)
  • Pro svoji filmovou roli, rozhodl se herec Jeong-jae Lee shodit celých patnáct kilogramů ze své původní tělesné hmotnosti. 'Své filmové postavě jsem chtěl dokonale porozumět, vžít se do ní a divákům ji vyjádřit v co nejpřirozenějším možném světle. Shodit jsem se rozhodl proto, že mi došlo, že má postava je vlastně velmi senzibilní člověk; a chtěl jsem vypadat o něco víc 'gangstersky'. Během natáčení jsem dokonce požádal cateringové kuchaře, aby mi jídlo nemarinovali. Nebo jsem se dokonce vyvaroval i piva a jiných alkoholových nápojů; orientoval jsem se výhradně na nealkoholické nápoje a sodu. Když totiž po práci končíváme, chodíváme se společně napít a pohovořit si o dalším natáčecím dni. Podobných detailů, souvisejících s moji filmovou postavou a její přeměnou, bylo v mém celodenním harmonogramu po celou dobu natáčení mnohem víc. Chtěl jsem ze sebe dostat jednoduše své herecké maximum. Přesně tak, jak jsem to pozoroval u ostatních, co se natáčení snímku věnovali se stejnou intenzitou.' (Conspi)

Reklama

Reklama