Reklama

Reklama

Svatební cesta

Trailer

Novomanželé Paul a Bea vyrazí na svatební cestu k odlehlému jezeru, aby si tu užili trochu romantiky. Brzy po příjezdu najde Paul Beu uprostřed noci v lese, zcela zmatenou. Bea se mu začíná vzdalovat, chová se čím dál podivněji. Paul pomalu tuší, že té noci potkalo Beu v lese něco mnohem děsivějšího než jen pouhá náměsíčnost. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (179)

wipschka 

všechny recenze uživatele

Sakra. dobře se na to dívalo! Celou dobu jsem hrála režisérovu hru a hádala copak že se to na tom ostrůvku děje a nutno dodat, že se mi to i celkem dlouho uhádnout nepodařilo. Bohužel finále pro mě bylo hořkým zklamáním, protože jsem se opravdu obávala, že to dopadne zrovna tak a budou tam ONI! A taky že jo! Každopádně za mě kvalitní indie podívaná. Víc takových. (POZOR obsahuje instruktážní video pro porodníky!) ()

stration 

všechny recenze uživatele

Vcelku sympatický kousek, který těží hlavně z tajemné atmosféry, sympatických herců a pěkného prostředí. Celé mi to trochu připomínalo delší epizodu z Akt X, což konec konců až zas tak nevadí. Film k závěru celkem přitvrzuje a dočkáme se i nějaké té chuťovky. Závěr je pak celkem přijatelný, sice nijak překvapivý, ale řekněme odpovídající. Celkově to není nic, o čem bych musel psát domů, ale za podívání to stojí. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Děte už do háje s těmahle rádoby artovejma ´´hororama´´.Další z řady levných a nudných béček, které se vehementně snaží být strašně cool a mysteriózní a je to jen další nudný žvást, který se vám vykouří z hlavy dřív než řekneš děloha.Podle obsahu by se mohlo zdát, že vás čeká něco jako Evil Dead, ale na to rychle zapomeňte, čeká vás jen obyčejnější verze Trierova Antikrista, ovšem samozřejmě s jinou pointou a hlavně sympatickou ústřední dvojící.Paradoxně mě film bavil nejvíc, když je všechno v pohodě a hlavní dvojice furt šuká.Potom jsem si asi po půl hodině řekl pointu a hodinu a půl trpěl tu nesnesitelnou nudu až do ubohého vyvrcholení, které chytřejšímu divákovi nedá pocit zadostiučinění tak jak by si zasloužil a těm trochu blbějším nedojde ani hovno. SPOILER JAKO PRASE : přesně ten typ filmu který nesmí mít v popisu kolonku sci-fi, protože by vyzradil pointu i pro ty natvrdlé hned v úvodu. SPOILER KONEC. Na film jsem se mrtě těšil a věřil v nějaké zlo s velkým Z a on se tady zase jen někdo moc díval na Krajní Meze.35%. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Kdyby On byl vnímavější a Ona otevřenější. Dokonalé líbánky podle režisérky Leigh Janiak. Drama prostoupené ženskou vyzrálostí i viditelnou náruživostí. Honeymoon má pomalu budovanou atmosféru, stupňující napětí, které vás dovede až k překvapivému finále. Po celou dobu jsem byla přikovaná ke křeslu, očarovaná tím co vidím. A jestliže chcete raději romantiku, sáhněte jinam. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Atmosférické zjevení, které mi svojí hudbou připomnělo starší podivnost Let's Scare Jessica to Death. V první půlce se divák dovtípí podstatu celé věci, proto druhá půle pouze udržuje napětí a vrcholí očekáváným způsobem. Bohužel právě tato druhé půle postupně ztrácí dech a divák se může přistihnout, jak sleduje časomíru. Osobně bych uvítal více syrovosti, méně snahy o jakýsi přesah a méně romantiky, která se však dá u ženské autorky tolerovat. 70% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Paul (Harry Treadaway) svazuje provazem na posteli Beu (Rose Leslie), tak jde vidět, jak ji provaz váže kolem nohou dost nesystematicky. V dalším střihu je vidět, jak má Bea provaz dokonale obvázán. (Jimmy15)
  • Film byl kompletně natočen v USA, přesně v Severní Karolíně. (herr_carter)

Reklama

Reklama