Reklama

Reklama

Svatební cesta

Trailer

Novomanželé Paul a Bea vyrazí na svatební cestu k odlehlému jezeru, aby si tu užili trochu romantiky. Brzy po příjezdu najde Paul Beu uprostřed noci v lese, zcela zmatenou. Bea se mu začíná vzdalovat, chová se čím dál podivněji. Paul pomalu tuší, že té noci potkalo Beu v lese něco mnohem děsivějšího než jen pouhá náměsíčnost. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (179)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem od Honeymoon v zázrak a nakonec jsem dostal prostě průměrnou podívanou. Je tu tag "mimozemšťané", což jsem si před spuštěním nevšiml, nevím zda je to dobře nebo špatně, ale na emzácký Horor jsem zrovna dvakrát chuť neměl. První, klidná polovina, kde se to ještě šuká (kozy neukáže) byla v pohodě, po "nehodě" v lese už mě to moc nebavilo (začínal jsem cítit Scífko), potěší alespoň jediná, nechutná scéna, alias vytáhni mi emzáka z vagíny a tím bych svůj komentář ukončil. Slabší trojka. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Někdo to pozná dříve, jiný zase až poté, co v klínu manželky objeví něco, co připomíná záclony z ložnice Oduly.. My wife is not my wife! Na debutantku řemeslně zvládnuté i docela atmosférické, obzvláště když se vtloukají klíny do doposud harmonického vztahu a následkem tohoto jednání nastává jeho rozklad. Sněhova divoženka přesvědčivá (její novomanžel naopak přehnaně snaživý), ale ten „bodysnatcherovský“ vývoj všechny dobré věci částečně otupil. Nasměrování k duševní nemoci (včetně zoufalství blízkého člověka marně se snažícího tomu zabránit) by možná zabodovalo lépe, ale zase bychom nebyli svědky tak trochu cronenbergovského porodu úhoře.. ()

Reklama

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Uf, atmosféra tohoto snímku by se dala krájet. Obvykle se nepouštím do filmů s hororovým nádechem, ale nelituji, že jsem si tohle pustila (i když jsem si to mohla pustit jindy než ve 2 ráno za bouřky). Ústřední herecké duo je perfektní, atmosféra (jak už jsem zmiňovala) je dokonalá - plíživá a znepokojující, závěr je úžasně vygradovaný. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Atmosférické zjevení, které mi svojí hudbou připomnělo starší podivnost Let's Scare Jessica to Death. V první půlce se divák dovtípí podstatu celé věci, proto druhá půle pouze udržuje napětí a vrcholí očekáváným způsobem. Bohužel právě tato druhé půle postupně ztrácí dech a divák se může přistihnout, jak sleduje časomíru. Osobně bych uvítal více syrovosti, méně snahy o jakýsi přesah a méně romantiky, která se však dá u ženské autorky tolerovat. 70% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kdyby takhle vypadala každá nízkorozpočtovka, svět nezávislého hororu by byl hned příjemnějším místem. Honeymoon je hezky natočená "indie", jíž bohatě stačí chata, les, jezero a jedno herecké duo (plus jedno vedlejší). Režisér však s tímhle málem dokáže kouzlit. Prvotní romantika mimo civilizaci se pro mladý pár velmi rychle mění na husté drama poté, co mladá dívka začne vykazovat známky podivného chování. Jaké že zlo číhá v lesích, však snímek divákovi úspěšně tají až do vyhroceného závěru, ve kterém dojde i na jednu menší hnusárničku. Tempo sice pomalé, za to pekelně atmosférické. Navíc příjemně tajemné. Za mě teda palec nahoru. (70%) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film byl kompletně natočen v USA, přesně v Severní Karolíně. (herr_carter)
  • Ve scéně, kdy Paul (Harry Treadaway) svazuje provazem na posteli Beu (Rose Leslie), tak jde vidět, jak ji provaz váže kolem nohou dost nesystematicky. V dalším střihu je vidět, jak má Bea provaz dokonale obvázán. (Jimmy15)

Reklama

Reklama