Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

tron 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodné vizuálne spracovanie (pre každého, kto nevidel napr. Odobrať z priateľov). Ľahký nadpriemer: relatívne sympatická hlavná hrdinka, spomínaná originálna „četová stránka veci“, občas znepokojivý krvavý výjav (je toho málo, ale to, čo tu je, stojí za to, je to intenzívne a naturalistické), nekompromisný koniec a viacero tvrďáckych nápadov. Za mínus by som označil rôzne dramaturgické naschvály od scenáristov, ktorí si evidentne radi uľahčujú robotu (takže v celom meste všetko rieši jeden jediný policajt a niečo zlé sa stane práve v tej sekunde, čo hrdinka na dve sekundy odvráti zrak od monitora) ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Pekný príklad toho kam táto naša slávna spoločnosť speje - do hajzlu. Film o ľuďoch, ktorí sa rozhodli, že chodiť na pivo s kamarátmi do krčmy je "lejm",ale popíjať ho pri obrazovke a zabávať sa na videách je "kúúl". Problém je v tom, že na svete existujú zmetci, ktorí nemajú problém poslať váš "fajrvól" do piče a znepríjemnia vám život. No a potom sú tu samozrejme takí, ktorí radi zaplatia za to, aby si mohli vyhoniť na "lajf stríme" vašej popravy. Tiež si sem tam rád nejakú tú popravu pozriem, ale mne stačia Aláhovi Akbárovci s nožmi, poprípade nejaký ten Los Zetas s kálačkami a mačetami. Takže námet je celkom aktuálny a príjemný, a z počiatku ma to fakt navnadilo. Problém prišiel potom, keď sa to začalo hrať na "slešer"... to už bola nuda. Ale aby som nebol taký krutý, tak ja tie tri za námet a kus originality dám. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Zpočátku docela nově a neokoukaně stvořenej filmek,ale postupně to docela ubíjí,až sem dospěl k naprostý apatii.A protože sem pro klasickou rozmluvu u piva(jen debil pije pivo s kámošem sedíc u kamery na soc.síti),tak mě všichni ti čuráci a kundičky byli zcela u konečníku.Zlatý Vraždy po internetu,to bylo alespoň napínavý.30%. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Nie je to zlé, to čo mi nesadlo bol sposob akým to natočili. Nemám tieto experimenty s kamerou či v tomto prípade webkamerou rada. Koniec bol napínavý a celkom nečakaný, chvílkami to vyzeralo na happyend a možno by ma to ani nesklamalo, ale teraz som rada, že to dopadlo presne ako to dopadlo. Znova si to nepozriem, ale ani neľutujem, že som to videla. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jak nemám FF rád, tak tohle se mi líbilo. Sice nemám ponětí, zda je všechno tohle možné, ale vzhledem k tomu, že pro mě je stále fascinující věcí vzdálené připojení, klidně bych tomu věřil. Prostě internetový teror se vším všudy, který se časem stupňuje a vyústí v plus mínus očekávané finále. Další věcí, co mě potěšila, bylo chování hrdinů, kteří v tomto případě nebyli za ječící krávy resp. zmatkující kretény. No a hlavně tu nebyla, až na pár chvilek, ta debilní, třesoucí se kamera. Jeden z nejlepších FF hororů/thrillerů vůbec. 80% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama