Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

A.Fish 

všechny recenze uživatele

Tak takhle nějak vypadá stoprocentě využitá stopáž, která je nejenom blahodárná ale taky po celou dobu nenechá vydechnout a ještě se stupňuje. Nejsou tu žádný zbytečný kecy ani hluchá - zívací místa. The Den je již několikátý takto zpracovaný film, který jsem viděl a musím říct, že mě toto zpracování stále baví a vůbec tu nehodlám šetřit hvězdama a remcat. Konec ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Väčšinu stopáže The Den kráča dávno vyšlapanými cestičkami, vykráda tu i tam, jeho hackerské hrátky niesú príliš uveriteľné a celkovo, priznávam že som mu príliš nedôveroval. No ako pribúdajú minúty naberá na obrátkach a v závere už len vyložene mrazí. Donohue-ova prvotina je po všetkých smeroch dotiahnutejším, vyspelejším a lepším dielom ako staršia Megan is missing a zastavila mi dych. Skôr 3,5* ale za tak silný zážitok, proč ne - možno je to mojou slabosťou pre tieto nízkorozpočtové autorské horúrky. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Nezkrotné virutální teenky, které na sebe s minutovými intervaly na asku práskají aktuální přírůstek jejich koz ve vývinu, přes instagram je ilustrativně vyblejsknou, na facebooku na ně upozorní ve statusu a na omegle o tom ještě pro sichr pokecají se záběrem pumpovaného anonymního pedo péra, které jim u oduševnělých monologů o jejich kozách na oplátku ukáže svůj stařecký výron, ty jistě ocení tento místy až výsměšný film celé této zdegenerované generaci. Nadrženou slinu ale utře i běžný stalker a americký bojovník za demokracii a svobodu z NSA, který při závěrečných titulcích zváží zda místo Zuckerberga raději neplatit tyto řemeslné online vrahy. Na poli found footage je to totální krok mimo. Natáčení v situacích, ve kterých by nikdo nenatáčel zde nabírá zcela nový rozměr. Přesto je to v rámci hodně tolerantních mezí celkem efektivní a baví to od začátku až do konce. Nyní mě omluvte, jdu si pohonit na omegle. 60% ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(96/2015) / Tak a po Cybernatural tu máme ďalší horor, ktorý začína obrazovkou operačného systému. The Den je rozhodne technicky o dva tri levely vyššie a na rozdiel od duchov je hrozba reálna. Parádne vystupňovanie napätie (a rovnako tak násilie) funguje. Po hustom závere celkom berem aj tú pragmatickú pointu. (7/10) ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Napůl FF, napůl Phone/Webcam, žánr kterej mě nikdy neomrzí. Něco jako chatroulette a s tím spojený internetový nebezpečí. Celý dny strávit online, to nemůže skončit dobře, někdo si vás za oběť holt musí najít. Navíc hodně dobře uchopeno a celkem brzo, už od chvíle, kdy se ve spojení ukázala fotka asiatky několikrát během pár dnů, to nabíralo na atmosféře a už jak to začlo samo psát, potom náký hacky a člověk tuší, že v tom něco bude. Možná až ten konec byl na mě trošku přefantazírovanej těma místnostma a bubákama, ale v závěru to asi není nejhorší byznys na internetu. Holt videocalling s cizíma lidma se nevyplácí... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama