Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Povedené FFko, které bych obsahově a vesměs i kvalitativně přirovnal k Megan is missing. Prostředí filmu se zde docela svěže opírá o internetovou komunikaci a stalking, což se tvůrcům povedlo zpracovat jako found footage velice dobře a neotřele. Pozitivem budiž také jak nominálně, tak standardově vysoký body count, kde se na rozdíl od konkurence nemusíme protrápit 90 minutama kvůli jednomu ubezdušenýmu. Co mi přišlo místy hodně slabé, byla atmosféra, která hlavně ke konci dost pokulhávala, a taky absentující objasnění, které by si vzhledem k "záporákovi" film zasloužil. V subžánru FF to na 4* s přehledem stačí. 75% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak jsem konečně narazil na film s prostředí internetu, u kterého se dá i trochu bát! A to jsem to po té hovadině Megan is Missing chtěl vzdát... The Den dokáže vyděsit, fungují zde lekačky (což už jsem dloooouho u žádného hororu nezažil) a hlavní postava je sympatická. Jenže do toho je kupa nelogičností (vana, posledních 20 minut...) a závěr mě teda hodně zklamal, ale musí se uznat, že aspoň víme proč... Během sledování mě napadl jiný konec, který by se mi zamlouval víc, ale rozepisovat ho zde nebudu. 3* ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jak nemám FF rád, tak tohle se mi líbilo. Sice nemám ponětí, zda je všechno tohle možné, ale vzhledem k tomu, že pro mě je stále fascinující věcí vzdálené připojení, klidně bych tomu věřil. Prostě internetový teror se vším všudy, který se časem stupňuje a vyústí v plus mínus očekávané finále. Další věcí, co mě potěšila, bylo chování hrdinů, kteří v tomto případě nebyli za ječící krávy resp. zmatkující kretény. No a hlavně tu nebyla, až na pár chvilek, ta debilní, třesoucí se kamera. Jeden z nejlepších FF hororů/thrillerů vůbec. 80% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zprvu nápadité a neotřelé FFko, na kterém jsem oceňoval hlavně to, že kameru (aspoň většinu času) nemá v ruce nějaký retardovaný dement, který s ní musí neustále třást a zoomovat a švenkovat a poskakovat u toho. Žádný hustý horror, ale slušný béčkový nízkorozpočtový thriller, měl jsem v ruce připraveny čtyři hvězdy. Ovšem bohužel se v závěru kamera už jen neustále třese a zoomuje a švenkuje a poskakuje a do toho furt někdo ječí a bliká, navíc děj se radikálně zdebilizuje, takže se mi celý film spolehlivě zprotivil a znudil mě a nebudu mít problém na něj do tří dnů úplně zapomenout. Tři za první dvě třetiny. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Zcela neskromně bych si troufnul říct, že moje slovní zásoba není z nejhorších. Znám slov tři prdele, ale nenapadá mě ani jedno jediný, který by se hodilo k tomuhle...k týhle...k...no, vidíte, co tohle jako vůbec bylo? Jak mám napsat něco o něčem, co vlastně ani nevím, co je? Nejšpatnější na tom všem mi přijde, že se to snaží sdělit děsivě silný poselství. Teda, jestli jsem to správně pochopil, ono kdo ví, že jo? Co je to jako přesně za poselství? (Asi přijdou spoileři) Že když si budu chtít natočit domácí porno, mám vytáhnout router ze zásuvky? Že když mně zmizí holka, nebudu jenom čumět na monitor, ale půjdu ji hledat? Že nebudu klikat na odkazy s nápisem "klikni na mě!"? Hele, kdyby se udělal průzkum, jestli se lidi koukaj víc kam šlapou nebo na co zrovna klikaj na internetu, co asi tak vyhraje? Když se rozhlídnu kolem sebe v metru, všichni čuměj do telefonů jako kdyby po tom ženskejm rostly kozy a chlapům šulini, turisti už na památky neukazujou prstem, nýbrž tabletem, dokonce vím o lidech, co s počítačem choděj i na hajzl. Tak o co tady jde? Myslí si někdo, že něco změní? Vyserme se na to a pojďme radši točit filmy. Takový, který se daj normálně hodnotit a na který se především dá normálně koukat. Jedna hvězdička za krásně pletený pytle na hlavu. Škoda, že na mě jeden nezbyl, hned by se na to dívalo líp. P.S: Simčo a Verčo, nebojte, tímhle tipem naše kamarádství nekončí. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno