Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tým se setkává s novou Caitlin. Podle Marka by společně mohli přivést původní Cailtin zpátky za pomoci jednoho přístroje. Do S.T.A.R. laboratoří se vloupe Hartley, avšak je napaden Fiddler, která potřebuje jeho rukavice. (Varan)

Recenze (4)

tween3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Caitlin je zpátky, nebo.. vlastně ne. Dostali jsme novou postavu Khione, která co jsem tak koukal v komiksech předlohu nemá – o to víc si mohli scénáristé vyhrát s její postavou v seriálu. Zatím úplně nevím co si o ní mám myslet, protože je taková až moc sluníčková a působí dost jednoduše, tak snad se v dalších dílech dočkáme i nějakého rozkreslení. Celkem se mi ale líbila i ta omáčka okolo a samotná pointa, kdy si člověk sám vybírá, kým vlastně bude. Akce trošičku slabší, The Fiddler klasicky nezajímává, záporák jen aby se neřeklo. Od Red Deatha jsem čekal něco lepšího a v předchozí epizodě mě bavil teda víc. ()

66pepo66 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkom ma prekvapuje hodnotenie prvých dvoch častí poslednej série. Pri pohľade na všetky tie podpriemerné časti, ktorými sa musel divák prehrýzť mi príde, že je toto ako nejaké znovuzrodenie. Jasné, stále to má tie svoje detinské chvíľky, ale veľa sa toho zmenilo. Síce som to podrobne neskúmal, no zdá sa mi, že za kamerou konečne sedí/stojí ktosi schopný! Efekty vyzerajú o čosi kvalitnejšie a HLAVNE, tie DIALÓGY sú KONEČNE na istej úrovni! Možno to tu bombujú diváci malým hodnotením už iba z nudy a princípu, ale musím povedať, že akokoľvek dopadne táto séria, tak úvod ma veľmi slušný. Ba čo viac, nová postava v seriály sa mi veľmi, veľmi pozdáva. Kiežby sa CW rozhodlo experimentovať tak pred 5 rokmi a dokázalo do seriálu vniesť viacej dospelosti. Chápem, že CW sa asi zameriava skôr na mladšie publikum a počíta s tým, že každú sezónu pritiahne záujem nových teen divákov, no predsa... je škoda, že sa touto cestou nevydali oveľa skôr. Prvá a druhá séria boli takmer dokonalé, pretože boli veľmi dobre vyvážené humorom, akciou, ako aj dejom, ktorý sa budoval kvalitne od prvej časti. Záporák bol tiež na vysokej úrovni a je škoda, že po prvej časti tretej série to všetko tak pokazili. Hádam môžem iba dúfať, že podobne ako Arrow, tak aj Flash sa svojou poslednou sériou rozlúči so cťou. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama