Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh zachycuje život psychologa (Adrien Brody), v jehož životě zavládne značný chaos, když zjistí, že všichni z jeho pacientů jsou ve skutečnosti duchové lidí, kteří zemřeli při nehodě před dvaceti lety. (Plumb)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (40)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Som veľmi prekvapený z tak nízkeho tunajšieho hodnotenia tejto skvelej snímky. Jeden z najlepších mysterióznych snímkov posledných rokov. Presne pre toto mám v obľube mysteriózne snímky. To napätie, to neznámo, to tajomno. Adrien Brody úplne skvelá voľba do hlavnej úlohy. Na konci sa snímka pochváli skvelou pointou. Čakajú nás duchárske strašenia aj typické lakačky. Snímka má akoby pekný filter, ktorý snímku viac oživil. Ku všetkých vypätým situáciám sa pridávajú skvelé, napínavé tóny, ktoré pridávajú na strachu. Nezdá sa, že by toto dielo strácalo dych a neobjavujú sa hluché alebo nudné miesta. Veľké prekvapenie. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že Petroni si s vyprávěním občas nevěděl rady a napětí i atmosféře zůstal také něco dlužen, ale mě se to i přesto líbilo. Možná i proto, že je to přiznaná šestosmyslová odvozenina a Šestý smysl mám rád. Ale není to jen tím. Adrien Brody sice občas konkuruje Cageovi v počtu psích pohledů, ale i tak mě tady celkem bavil, protože k jeho depresivnímu psychologovi se ten ublížený výraz hodí. A špatní nebyli ani herci ve vedlejších rolích na čele se Samem Neilem. Pak jsou tu poměrně slušně strašící duchové a i když bude řada lidí prohlašovat něco o laciných lekačkách, tak na mě fungovaly. No a nakonec se film může blýsknout relativně překvapivou pointou a to se v rámci žánru počítá dvojnásob. Spokojenost. 70% ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý film, ještě teď stále netuším, co si o filmu mám myslet. Adrien Brody byl skvělý, do takových rolí se on prostě hodí. Námět je hodně dobře vymyšlený, některé scény jsou děsivé, několikrát jsem se polekala a bála jsem se, ale pointa celého filmu mi přišla strašně nesmyslná a hlavně nebyla úplně vysvětlená, což je docela škoda, protože to pak ubírá na hodnocení. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si připadal, jako kdybych se díval na nějakou napodobeninu Šestého smyslu, ale nakonec se Adrien Brody vydal trochu jinou cestou a přinesl celkem slušnou podívanou, ve které poodkryl několik tajemství díky kterým se vymanil od svých dětských démonů, jen mu to trvalo poněkud déle pochopit jak to celé ve skutečnosti bylo. Lepší průměr. ()

MindTuber 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná mysteriózní duchařina, které leccos odpustíte, tedy pokud přivřete své kritické oči. Rozumná délka stačí tak akorát na postupné rozplétání záhadného klubka a děj se tak moc neloudá. Sice trochu čpí prvoplánovitostí, ale to je i vzhledem k hlavní pointě odpustitelné. Co už je odpustitelné méně, jsou chybějící vysvětlení pro některé momenty, které se ve filmu objeví. Také Brody hraje dost strnule a jeho vzklíčené já připomíná jeho jiné podobné role. Vzhledem k množství podobných filmů dávám průměrnou známku, jinak bych musel jít níže. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama