Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

První česká cestovatelská reality show. Po africké cestě v roce 2009 vyráží cestovatel Dan Přibáň vstříc novým dobrodružstvím po Jižní Americe. Tentokrát se výprava rozšířila na dva trabanty, polský fiat a stařičkou Jawu 250. Mezinárodní posádka složená ze čtyř Čechů, dvou Poláků a jednoho Slováka se řídí heslem: Když se chce, tak to jde! Tento tým snů projel za čtyři měsíce 20 tisíc kilometrů tím nejkrásnějším a nejnáročnějším, co může Jižní Amerika nabídnout. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Sonicx55

Sonicx55 (hodnocení, recenze)

Stačí ak si pozriem len vždy seriali a nemusim pozerat film? :) Lebo pozeram ze je natoceny film ku Južnej Amerike aj serial, tak preto sa pytam. apod. dalsie casti . Diky

Lod1

Lod1 (hodnocení, recenze)

pre mna najlepsi trabanti,  kadencia zabavnych zazitkov vdaka priban a poliakom nesktocne!! az dnes ked vidim tie "slovenske" otrasne nudne politicke cestopisy ked idu akoze do sveta a este tam zas len nuudne zabery z drona pod nejakym medialnym  koncernom/firmou  co ich uz ani nenecha kecatt ale maju ttam mentora-rozpravaca co rozprava za nich,,, inuu tu pllati pravidlo ze slovak za peniaze a kus slavy preda aj svoju vlastnu mat))  pozrite si tento cestopis z juznej ameriky, to je ako z ineho sveta!  

Marlou

Marlou (hodnocení, recenze)

Dojem ze jednotlivých dílů seriálu mi kazily neustálé Pribáňovy rádoby vtipné průpovídky.

na příspěvěk reagoval Neklan006

worth

worth (hodnocení, recenze)

ma niekto dvd? chcel by som vediet ci su tam anglicke titulky. diky

mikinhoo

mikinhoo (hodnocení, recenze)

hallelluja

Děkuji hallelluja za podporu. :)) Když někdo hodnotí filmy, které ani neviděl, tak pak by mohlo ztratit význam procentuální hodnoceních daných filmů/seriálů... ;)

hallelluja

hallelluja (hodnocení, recenze)

miso1099

skvelý seriál, tiež by som dala desať cípatých, keby to bolo možné,))) ale hodnotiť ešte pred tým, než si videl čo i len sekundu? tststs.... to sa mi nezdalo ako dobrý nápad,)))

na příspěvěk reagoval mikinhoo

miso1099

miso1099 (hodnocení, recenze)

hallelluja

robim to vynimocne, iba ked som si isty... Vtedy som dal 5*, doteraz videl 7 dielov, vlastne vsetky ktore boli odvysielane a je to tak... je to na 5*, dal by som aj viac :-)

na příspěvěk reagoval hallelluja

miso1099

miso1099 (hodnocení, recenze)

mikinhoo

ja som hodnotil a to som nevidel ani sekundu :-) Videl som ich predchadzajuce filmy a hned som vedel, ze to bude dalsia super podivana

na příspěvěk reagoval hallelluja

mikinhoo

mikinhoo (hodnocení, recenze)

Nechápu jak někdo může hodnotit dvanáctidílný seriál po shlédnutí prvního dílu... Ale jinak to byla bomba a za týden jsem připraven na další :)) 

na příspěvěk reagoval miso1099

Reklama

Reklama