Reklama

Reklama

Noc v New Yorku

  • Česko Osudná noc (více)
Trailer

Brooke spěchá domů do Bostonu, ale pronásleduje jí smůla. Okradou ji a navíc jí ujede poslední vlak. Nádraží zavírá, nemá ani dolar a venku ji čeká jen noční New York... V tu chvíli se osud smiluje a pošle jí do cesty zachránce v podobě pouličního hudebníka Nicka (Chris Evans). A tak začíná jedna noc v New Yorku, která může mnohé změnit... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Existuje vůbec něco, co Chris Evans neumí?:) Dokázal přečkat 70 let v ledu, umí se ohánět stylovým štítem, dokázal dostat na kolena Winter Soldiera, aby dostal zpátky "svého" Buckyho, dokázal být dokonalým feťákem ve Vpichu a nikdo nedokáže ve filmech utíkat, tak jak on:) Tentokrát se chopil režisérských otěží a pokud jsem si myslela, že jedině jeho vztah s Buckym mě dokáže rozbrečet, mýlila jsem se. Chris Evans a Alice Eve (patří mezi ty ženy, které s tak nádhernou tváří nemůžou dělat nic jiného, než herečku:) jsou ti, kteří tomuto snímku kralují. Mají spolu úžasnou chemii, i když jsem od začátku měla dojem, že vztah mezi nimi se vyvíjí více přátelsky, než abych mezi nimi cítila nějaké zamilované jiskření. Příjemná změna, většinou jsou snímky o podobných setkáních stavěny na romantickém vztahu. Líbil se mi Nickův charakter, přesně takový ten typ dobrosrdečného, citlivého kluka, kterého je vám líto. Závěrečná scéna s telefonem mě odrovnala. I cried like a baby. Nejdřív jsem si myslela, že to zvládnu, jenže on pak řekl, to co řekl, a to už prostě nešlo jinak:) Úžasný scénář a chytré, trefné a vtipné dialogy mezi Nickem a Brooke. Ocenila jsem zejména příspěvek o koncertu Hanson. Noc v New Yorku pohladí po srdéčku, lehce rozesmutní i rozesměje. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Zpočátku trošku zmatené, což oba velmi sympatičtí a navzájem pasující jedinci lehce vyvážili přítomností sebe sama, ale postupem času se rozjela hodně pohodová jednohubka, jejíž chuť je víc než příjemná a dlouhotrvající. Víc než slovy, kterých bylo opravdu hodně, se bohatě hovořilo neverbálně, což umocňovala celá řada lidem neodmyslitelných emocí. Kupodivu vše hezky dohromady rozehrálo pestrý koncert, který rozhodně nebyl ani bezvýznamný, ani určen vybrané cílové skupině diváků a posluchačů. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Jeden neuvěřitelný den nebo spíš noc, ale proč ne, jednou za čas nějaký podobný zázrak nezažít? Jako třeba v tomhle příběhu, který mě vtáhnul svou přirozeností a sympatickou dvojkou Brooke a Jacka. Někdy je fajn vypovídat se ze všech těch trápení na dušičce někomu úplně cizímu a ono to bude možná tak jako tady, fungovat jako hojivý balzám, který tolikrát potřebujeme. Chris netlačil na pilu a přece se mně tahle konverzační lahůdka dotkla na tom pravém místě, díky. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Svojim poňatím, scenárom a záverom ide o netypickú a nezávislejšiu romantiku (takýchto snímkov je málo), čo je svojim spôsobom celkom príjemné osvieženie. Dejová linka je niečo podobné ako film Pred úsvitom (1995) - dvaja sa náhodne stretnú a pri konverzácii na rôzne témy a pri rôznych príležitostiach strávia spolu niekoľko príjemných pár hodín, pričom za tých pár hodín sa toho v ich vnútri udeje veľa... Kvalít spomínaného snímku to však nedosahuje, avšak netvrdím, že to tejto dvojici nesvedčalo a že neboli výborní, len si myslím, že dvojica Ethan Hawke a Julie Delpy bola po emotívnej stránke presvedčivejšia a ich spoločný dialóg bol vycibrenejší. 70/100 ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Na Before we go ma odrádzali dve veci...Kapitán Amerika nepatril k mojím obľúbeným hercom a námetov "dvaja cudzinci, jedna noc" už je spracovaných až až a poväčšine ma bolia zuby z množstva cukru, ktoré sa z nich sype. Vôbec netvrdím, že tých 89 minút tu nie je sladkých. No Nick a Brooke sú tak neskutočne očarujúci, že mi to neliezlo na nervy. Návšteva u starčeka, ktorý predpovedá budúcnosť už bola veľa a vôbec sa tam nemusela objaviť, ale to tak už s tými romantickými filmami býva... no nie každý má tak snovú, pokojne plynúcu atmosféru. Po Gifted mi Kpt. Amerika len potvrdil, že keď zahodí štít, je veľmi príjemný. Nadpriemerná jednohubka, ktorá nie je až tak predvídateľná, ako sa zo začiatku môže zdať - nedajte sa odradiť. Nebránila by som sa ďalšiemu režisérskemu počinu od Evansa. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Brooke (Alice Eve) sa Nickovi (Chris Evans) predstaví menom Carrie. Odôvodní mu to tým, že meno si vymyslela podľa postavy Carrie Bradshaw zo seriálu Sex v meste (od r. 1998). Alice Eve si zahrala vo filmovom pokračovaní seriálu Sex v meste 2 (2010). (toi-toi)
  • Brooke (Alice Eve) do Ameriky prišla z Londýna. Herečka Alice Eve sa v Londýne skutočne narodila. (toi-toi)

Reklama

Reklama