Reklama

Reklama

WolfCop

  • Velká Británie WolfCop
Trailer 1

Lou je naprosto neschopný zástupce šerifa, ze kterého si utahuje celé město a jeho nejlepším přítelem je alkohol. Lítá z průšvihu do průšvihu a jediným místem, kde je opravdu šťastný, je barová židle v jeho oblíbeném podniku. Jednoho večera je na obchůzce napaden neznámým útočníkem a následně je na něm proveden starodávný rituál. Díky němu se dokáže proměnit ve vlkodlaka, ale chvíli trvá než svůj „dar“ dostane pod kontrolu. Následně se jej rozhodne využít v boji se zločinem. Netuší však, že někdo v pozadí s ním má úplně jiné plány. (SOLOM.)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (58)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Konečně fízl, co může o sobě s klidným srdcem říct, že je chlupatej.. Lykantropický polda, co kromě vytí klopí bourbon, pojídá koblihy, odděluje zločincům ksicht od lebky, souloží s Červenou Karkulkou (která je de facto babička) a na MTV se účastní tuningového pořadu Pimp My Wolfride. Brak jak víno, který mohl mnohem víc zatlačit na pilu vtipnosti a odpustit si finiš ala legrační bitky „ras“ ve Stmívání, ale ten výsledek vzniknuvší z nepoměru investovaných kanadských dolarů a entuziasmu nelze neocenit.. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Lou Garou je opilcom, ktorý slúži ako zástupca šerifa v malom mestečku Woodhaven. Jedného večera je svojím nadriadeným požiadaný aby preveril množiace sa výtržnosti neprispôsobivej mládeže v neďalekom lese na okraji mesta. Pôvodne očakávaná rutina sa v nasledujúce hodiny nečakane zmení v Lou-ovu nočnú moru, ktorá ho bude prenasledovať najmä v období splnu mesiaca. Napriek tomu, že po premene na vlkolaka disponuje neuveriteľnou silou, je to práve on, kto by sa mal obávať o svoj život. Občas ma napadá, kde režiséri bez nápadu a talentu berú "groše" na hororové prvky ako gore, a naopak, tí čo majú talent, sa umárajú v efektoch starej, dobrej "286". Napriek tomu, že pár scén skutočne stálo zato, ja osobne nemám veľké pochopenie pre tieto odľahčené snímky, ktoré na mňa pôsobia skôr stupídne ako by mali dosiahnuť nejakého rešpektu - 45%. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Nápad vhodný do raných osmdesátých let, ale vzhledem ke Grindhouse trendu posledních dvou dekád vlastně akceptovatelný i pro ty ambicióznější béčkové vody. Zpracování a příběh ale dost tragické - občas se objeví slušně sestříhané scény, maska i gore ujdou a je tu pár hodně dobrých nápadů (transformace mužského přirození na vlkodlačí je dost vtipná, sex s krásnou červenou karkulkou jakbysmet), ale nadějný koncept je zabitý nesmyslnou pointou a finále už je pouze nuda a šeď. Alespoň Sarah Lind aspiruje na nejvíce sexy barmanku filmové historie (i když to s ní bylo trochu jinak). 35% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dokáže ještě vůbec někdo natočit vtipnou blbinu?Hlavní hrdina je sice řízek, kundička ve vedlejší roli ucházející a oldschoolový vizuál, efekty a masky potěší a dají připomenout jak to všechno dřív vypadalo líp bez digitáálního bordelu, ale to je všechno.Humor se místy snaží bejt tak vtipnej, až je trapnej a křečovitej, akce naprosto strašně sestříhaná a úplně vo prdeli.Čekal jsem prima oddychovku plnou hlášek a i za tu krátkou stopáž sem se stihnul nudit jako pedofil na střední škole.Jestli se mám jako chlámat nad 5 minutovou šukačkou kundičky s vlkodlakem tak jen můžu napsat chňa chňa to je ftipný.40%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„WolfCop“ se pro mě stal velmi příjemným překvapením, což se prostě musí ocenit. Když vás film baví, tak je jedno, jakého je žánru. A tenhle film mě bavil. Ty masky jsou prostě paráda. Na konci filmu bylo, že nás v roce 2015 čeká pokračování. Jak to tak vypadá, to už se nestihne, ale pracuje se na něm. A já jsem na druhý díl docela zvědavý. Podobné béčko si prostě nenechám ujít. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén Wolfcop (Leo Fafard) utrhne u hlídkového vozu dveře na straně řidiče . V několika následujících scénách je ale možné si všimnout, že dveře chybějí na straně spolujezdce. (Corpsegrinder)
  • Meno hlavného hrdinu, Lou Garou, znamená vo francúzštine vlkolak.
    (Marceloo)
  • Jedná o první film produkován společností CineCoup Film Accelerator. (The Viper)

Reklama

Reklama