Reklama

Reklama

WolfCop

  • Velká Británie WolfCop
Trailer 1

Lou je naprosto neschopný zástupce šerifa, ze kterého si utahuje celé město a jeho nejlepším přítelem je alkohol. Lítá z průšvihu do průšvihu a jediným místem, kde je opravdu šťastný, je barová židle v jeho oblíbeném podniku. Jednoho večera je na obchůzce napaden neznámým útočníkem a následně je na něm proveden starodávný rituál. Díky němu se dokáže proměnit ve vlkodlaka, ale chvíli trvá než svůj „dar“ dostane pod kontrolu. Následně se jej rozhodne využít v boji se zločinem. Netuší však, že někdo v pozadí s ním má úplně jiné plány. (SOLOM.)

(více)

Recenze (58)

Fr 

všechny recenze uživatele

„LOU, TY JSI VLK!“… „POLDA!“…" /// V díře zvaný Woodhawen, chlastá (tedy žije) špatnej a lenošnej polda Lou… Komediální horory mě baví – teda když jsou vtipný. A to Wolfcop je. Má přesně to, co chybí novézélanďanskejm upírům. Rychlý tempo, rychlej střih, vyváženou dávku gore a humoru. Nikdo si nedělá těžkou hlavu s CGI. Prostě Ivanovi (z Mrazíka) dodělali tělo (s důrazem na péro) a vod začátku řvou, že nechtěj strašit, ani se brát vážně. Vsadili na 80tkový retro a 80ti minutovou stopáž, hezky to pocákali krví a stvořili originálního zástupce sboru, kterej pomáhá a chrání. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) S Ivanem bych píchala, jen kdyby zůstal hlupákem. Vlastně medvědem. 2.) Ten měšťák je nějakej divnej (hlavně při úplňku). 3.) Thx za titule ,,Kasparov88“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Brak je to pořádnej, ale záměrně. Vzhledem k ujetosti námětu mu rozhodně chybí takový ten špinavý vzhled grindhousu, ale jinak by opravdu skvěle zapadl do sedmdesátých let. Wolfcop by ani nemusel být tolik přeplácaný zbytečnostmi (jako ten kult kapucářů a už vůbec bych tam nesral Měnivce, trochu to pak připomíná Grimma), i bez nich by to pořád byla sranda. Stačí něco málo přes hodinu koukat na chlastajícího policajta, který, když dosáhne svojí úplné transformace (nechybí ani přeměna penisu) na lykantropa v policejním oděvu, vylepší si káru, ulice začne čistit od zločinu a, jen tak mimochodem, vyklátí i Červenou Karkulku. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Konečně fízl, co může o sobě s klidným srdcem říct, že je chlupatej.. Lykantropický polda, co kromě vytí klopí bourbon, pojídá koblihy, odděluje zločincům ksicht od lebky, souloží s Červenou Karkulkou (která je de facto babička) a na MTV se účastní tuningového pořadu Pimp My Wolfride. Brak jak víno, který mohl mnohem víc zatlačit na pilu vtipnosti a odpustit si finiš ala legrační bitky „ras“ ve Stmívání, ale ten výsledek vzniknuvší z nepoměru investovaných kanadských dolarů a entuziasmu nelze neocenit.. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Malomestský, alkoholický a nezodpovedný policajt sa v jednu noc pripletie na nesprávne miesto a vďaka starej kliatbe sa stáva vlkodlakom. Rozhodne sa túto svoju novú stránku teda využiť a stane sa z neho bojovník so zločinom; tzv. WolfCop... Ďalšia príjemná vec z tohtoročnej várky retro hororov, aj keď tu ide bez okolkov skôr o odľahčenejšiu hororovú komédiu, ktorá keby nebola natočená modernou kamerou, tak by som možno aj uveril, že je z 80. rokov. Cítiť z toho nadšenie fanúšikov žánru, maska, vlkodlačia premena, gore i praktické efekty sú vydarené, no pokojne sa to mohlo odviazať aj trochu viac. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Lou Garou je opilcom, ktorý slúži ako zástupca šerifa v malom mestečku Woodhaven. Jedného večera je svojím nadriadeným požiadaný aby preveril množiace sa výtržnosti neprispôsobivej mládeže v neďalekom lese na okraji mesta. Pôvodne očakávaná rutina sa v nasledujúce hodiny nečakane zmení v Lou-ovu nočnú moru, ktorá ho bude prenasledovať najmä v období splnu mesiaca. Napriek tomu, že po premene na vlkolaka disponuje neuveriteľnou silou, je to práve on, kto by sa mal obávať o svoj život. Občas ma napadá, kde režiséri bez nápadu a talentu berú "groše" na hororové prvky ako gore, a naopak, tí čo majú talent, sa umárajú v efektoch starej, dobrej "286". Napriek tomu, že pár scén skutočne stálo zato, ja osobne nemám veľké pochopenie pre tieto odľahčené snímky, ktoré na mňa pôsobia skôr stupídne ako by mali dosiahnuť nejakého rešpektu - 45%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No sláva! Konečně tu máme v temné době pro trashové filmy, kdy ti dosud osvědčení tvůrci (u mě hlavně duo Ray, Wynorski) pomalu vyklízejí pozice a až na pár výjimek jsou trashový filmy prostě jenom špatný, ale nikoliv zábavný, tak konečně jsme se zase jednou dočkali trochu svěžího celkem originálního a zábavnýho kousku. Policajt vlkodlak mě prostě rozbil od začátku je to slušná porce srandy. Skoro mi vadí, že to ke konci tak brzo utnuli. Ta délka je sice odpovídající druhu filmu, ale snesl bych i o 15 minut víc.65% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli byl první comics a pak film, nebo obráceně, každopádně snímek comicsový je. Fajn kamera, pulpový příběh, vtip, nadsázka, ozvěna 80.let. Jak je vše naivní, tak se mi to líbilo. Proměna ve vlkodlaka numero uno je stále v Americkém vlkodlakovi v Londýně, vlčí huba je spíše k smíchu (předpokládám, že schválně) a gore značně gumové. Ovšem přerod lidského chuje ve vlkodlačí jsem doposud neviděl. A sex s vlkodlakem za mřížemi. A oční jednohubka. Utržená hlava. Urvané ruce. A po celou dobu reklama na chlast. A Červená karkulka není tou, kterou se zdá být. Milý oddechový film. Nenáročný. Asi tak. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak zrovna u tohodle jsem doufal, že bych se mohl aspoň trochu zasmát, ale tohle není vůbec komediální film a ani jako horor nepůsobí. Herci mi moc nesedli a děj mě také nezaujal. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nápad vhodný do raných osmdesátých let, ale vzhledem ke Grindhouse trendu posledních dvou dekád vlastně akceptovatelný i pro ty ambicióznější béčkové vody. Zpracování a příběh ale dost tragické - občas se objeví slušně sestříhané scény, maska i gore ujdou a je tu pár hodně dobrých nápadů (transformace mužského přirození na vlkodlačí je dost vtipná, sex s krásnou červenou karkulkou jakbysmet), ale nadějný koncept je zabitý nesmyslnou pointou a finále už je pouze nuda a šeď. Alespoň Sarah Lind aspiruje na nejvíce sexy barmanku filmové historie (i když to s ní bylo trochu jinak). 35% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ještě ze pár dílů a takhle bude vypadat Wolverine za pár let. Trochu nadhodnocuju, ale těch 80ti minut nelituju. Vlkodlaka telefonovat, chlastat a tunit auto jen tak někde neuvidím. 50% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No jestli jí to chlupatý péro narval do piče tak musela mít bobra i zevnitř.Naštestí to mélo krátkou stopáž takže se to přežít dalo.Ale že by mě to nějak odbouralo to se říct nedá. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Trashová chujovinka, která se s vlkodlačím mystériem moc nesere a servíruje porci jednoduché zábavy, lehké řezničiny a soft-zooporna. Může být. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Neskutečný brak, který si svou brakovitost uvědomuje a dává to najevo skoro v každém záběru. Občas film dokáže pobavit, ale jinak to je film spíše pro vyvolené. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dokáže ještě vůbec někdo natočit vtipnou blbinu?Hlavní hrdina je sice řízek, kundička ve vedlejší roli ucházející a oldschoolový vizuál, efekty a masky potěší a dají připomenout jak to všechno dřív vypadalo líp bez digitáálního bordelu, ale to je všechno.Humor se místy snaží bejt tak vtipnej, až je trapnej a křečovitej, akce naprosto strašně sestříhaná a úplně vo prdeli.Čekal jsem prima oddychovku plnou hlášek a i za tu krátkou stopáž sem se stihnul nudit jako pedofil na střední škole.Jestli se mám jako chlámat nad 5 minutovou šukačkou kundičky s vlkodlakem tak jen můžu napsat chňa chňa to je ftipný.40%. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Nějak se mi to nechce rozepisovat, takže zlehka napíšu, že to je chláma, je tam gore a výborná přeměna, to vše spojené v dobrém oldschool looku :) Za zhlédnutí to stojí. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Wolfcop jakožto hororová komedie působí sice průměrným dojmem, ale i tak má říz a neštítí se černého humoru, který se do takového filmu hodí. Hlavní postava Lou je nespolehlivý hňup, alkoholik a průšvihář v jedné osobě, což se vlastně nijak nezmění ani po jeho přeměně na vlkodlaka, vyjma snad jen krvelačnějšího chování, takže si nebere servítky se zločinci z městečka, kde žije. Celkově na mě film působil otrle a s(u/y)rově, což bylo podtrženo i výběrem drsnější hudby, která měla grády. Netradičně pojatý žánrový hybrid s klady i mínusy, které se ve výsledku vyrovnávají - tudíž čistý průměr. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hororových komedií není nikdy dost, zvláště těch naprosto ujetých a tento kousek je toho zdárným příkladem. Nesmíte ho však absolutně brát vážně (protože ani on sám se tak nebere) a přistoupit na jeho „stupiditu“. Takže se pohodlně usaďte, nechte si po ruce nějaký ten alkohol, zapomeňte na předsudky a zcela jistě se vám dostane velká porce laciné (ale účelové) legrace. Pokud tedy máte rádi morbidní černý humor a nevadí vám, že hlavní postava je totální trotl. Jedno upozornění na začátek: „Pokud se ve vašem okolí ztrácí psy a kočky, NEJEZTE hotdogy!!!“. Přesně touhle hláškou začíná i tento film. Lowell Dean se s ničím moc nepáral, takže rozhodně nehledejte v příběhu nějakou hlubokomyslnou myšlenku. Tenhle chlapík se rozhodl naservírovat divákovi co možná nejvíce ujetého humoru (ala TROMA) a retro zábavy, což se mu v některých scénách skutečně povedlo. Jakmile se totiž uskuteční proměna ve vlkodlaka (ta byla docela na slušné úrovni), započne celá škála gore efektů, které jistě potěší nejednoho rýpala. No a nahota tu nakonec našla rovněž uplatnění. Ještě aby ne, když se tu objevila hned dvojice pěkných hereček. Svlíkla se sice jen Sarah Lind, ale její scéna z vězeňské cely potěší určitě nejvíce „zoofily“. 60% ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

V podstatě blbost. Těch pár ulítlých scén není schopno obhájit existenci tohoto filmu. Je to blbost, která ani žánrově neví kam. Na komedii je to málo vtipný, na horor málo děsivý, na provokování málo provokantský. Sex s vlkodlakem je málo. Postavy jsou nesympatické, děj nezajímavý, lidi reagují na přítomnost vlkodlaka zvlástně. Koukat na to, byl vyhozený čas. ()

Reklama

Reklama