Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký prezident musí opustit svůj prezidentský letoun, kterému blesk za bouře v oblasti Bermudského trojúhelníku vyřadil z provozu motory. Hvězda filmu Terminátor Linda Hamiltonová hraje prakticky založenou důstojnici amerického námořnictva, která se snaží nalézt únikovou kapsli. Nikoho však ani ve snu nenapadne, že budou bojovat s obrovskou příšerou, která ohrožuje východní pobřeží Ameriky a možná i celý svět. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je to úžasné. Nikdy jsem nic podobného neviděla, pane presidente....... Trikově je to mizerné, dialogy otupující a neustále na vaše ušní bubínky útočí strašná hudba. Brzy mě z ní začala bolet hlava a nejen z té hudby. Ani Linda Hamilton není zárukou nějaké kvality. A já teď už vím, jak to vlastně je z Bermudským trojúhelníkem. A hlavně kdo v tom má prsty. Na TV tvorbu je to sice ucházející a dá se na to koukat a já to dokoukal. CITÁT - Snad nedojde kyslík....... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Film vhodný na vysielací čas o druhej nad ránom, nakoľko zaujme asi iba tak nočného strážnika, ktorý musí byť hore a inú možnosť ako prečkať do rána nemá. Seriózny film pripomenuli aspoň prestrihy z kapitánskeho mostíka lode do kokpitu helikoptéry, inak efekty veľmi slabé a opäť obrovské sklamanie pri filme z tak nízkym hodnotením, pretože nie je ani tak strašne zlý ako zbytočný. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ho ho byl jsem zvědavej na to co to bude zase za píčovinu od režiséra vychlastanýho Herculese, ale ono to nakonec bylo celkem fajn možná trochu vážnější a serióznější než bych si přál, ale ušlo to a taky je vidět, že filmy od SyFy mají přeci jenom o něco větší profesionální kvalitu než od Asylum. I když v tomto případě to dělali ve společné kooperaci (SyFy se tím zaštítilo Asylum to natočilo) ale nevypadalo to zase až tak strašně. Není to sice pořád nic moc, ale aspoň na ten průměr to v tomto případě nakonec stačí.55% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak John Savage to dotáhl až na prezidenta, zatímco Linda Hamiltonová jen na admirála. Snímek přináší konečné vysvětlení záhady bermudského trojúhelníku a je to tak trochu malý Den nezávislosti a Propast v jednom, kdy vodního hada nahradilo chapadlo. Tomuhle filmu by rozhodně prospěly mechanické efekty, nejvíce pak zamrzí pixelový kouř i oheň. Že tvůrci těchto filmů kašlou na fyzikální zákony, je vcelku běžné, ovšem nechat vynořit (i ponořit) posádku ponorky ze 7 km bez dekomprese je na pováženou. Nejzábavnější jsou útoky chapadel. Běžnému divákovi nelze doporučit, v rámci podobných snímků přeci je slabší kousek, ale dal jsem ho. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jedna z možných teórií, čo To vlastne v tom Bermudskom trojuholníku vyvádza. A keďže sa toho všetkého chopilo moje ,,obľúbené,, štúdio The Asylum, tým pádom to ani netreba rozoberať. Patriotizmus a amerikanizmus tu šteká z každého rohu, triky sú zlé ( rozdiel medzi asylumáckymi filmami z roku 2005 a týmto je nepatrný, čo je dosť obdivuhodné ) a herci...herci všetkým česť, treba sa občas zviditeľniť aj keď ste na dôchodku ( Linda Hamilton, John Savage ), na akejsi polceste ( Mýa ), alebo ste sa rozhodli ukázať, že nieste len tvárou známych filmov ( Ricco Ross, Jamie Kennedy ). ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii v lokalitách Burbank, El Mirage a San Pedro. (Terva)
  • V čase 01:24:24 opouští náčelník Phillips (Ricco Ross) vrtulník s puškou v pravé ruce, v následující scéně je zobrazen zezadu a žádná puška není přítomna. (Johnny.ARN)
  • Ačkoli to bylo ukázáno v mnoha filmech, Air Force One nemá únikový modul. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama