foto

Regi Davis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Stray
2016 Nástupce (TV film)
2015 How We Live (TV film)
McFarland: Útěk před chudobou
2014 Bermudská příšera (TV film)
2003 Hulk
1998 Pecker
1997 Temné spiknutí
1990 Cry-Baby

TV seriály

2019 The Orville (TV seriál)
Sanctuary (S02E12)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Ka hauli o ka mea hewa 'ole, he nalowale koke (S09E12)
2018 Arrested Development (TV seriál)
Premature Independence (S05E08)
2017 Grimm (TV seriál)
Magie krve (S06E10)
2016 Westworld (TV seriál)
První výtvor (S01E01)
2015 Změna hry (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Nová záležitost (S07E09)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vynálezce v rybníku (S11E03)
2014 Kirby Buckets (TV seriál)
Anger Management (TV seriál)
Charlie and the Curse of the Flying Fist (S02E77)
Franklin a Bash (TV seriál)
Kershaw v. Lincecum (S04E02)
2013 Máma (TV seriál)
Sam & Cat (TV seriál)
Super Fun Night (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
A New Start (S04E05)
2011 Neuvěřitelné příběhy Bucketa a Skinnera (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Hledání stavu blaženosti (S06E22)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Tajnosti (S02E06)
Castle na zabití (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Ruby & the Rockits (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Porážka nepřichází v úvahu (S05E20)
Médium (TV seriál)
The Devil Inside, Part One (S05E11)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Legenda (S04E10)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Blowback (E10)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
2004 Arrested Development (TV seriál)
Let 'Em Eat Cake (S01E22)
Not Without My Daughter (S01E21)
Storming the Castle (S01E09)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Podvodníci z Montecita (S02E02)
Výtržníci a zoufale nudní (S01E12)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Navždy špion (S01E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Nečekané setkání (S01E04)
Frasier (TV seriál)
Craneovi jedou do Karibiku (S08E24)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
The Corner (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace