Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký prezident musí opustit svůj prezidentský letoun, kterému blesk za bouře v oblasti Bermudského trojúhelníku vyřadil z provozu motory. Hvězda filmu Terminátor Linda Hamiltonová hraje prakticky založenou důstojnici amerického námořnictva, která se snaží nalézt únikovou kapsli. Nikoho však ani ve snu nenapadne, že budou bojovat s obrovskou příšerou, která ohrožuje východní pobřeží Ameriky a možná i celý svět. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je to úžasné. Nikdy jsem nic podobného neviděla, pane presidente....... Trikově je to mizerné, dialogy otupující a neustále na vaše ušní bubínky útočí strašná hudba. Brzy mě z ní začala bolet hlava a nejen z té hudby. Ani Linda Hamilton není zárukou nějaké kvality. A já teď už vím, jak to vlastně je z Bermudským trojúhelníkem. A hlavně kdo v tom má prsty. Na TV tvorbu je to sice ucházející a dá se na to koukat a já to dokoukal. CITÁT - Snad nedojde kyslík....... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak John Savage to dotáhl až na prezidenta, zatímco Linda Hamiltonová jen na admirála. Snímek přináší konečné vysvětlení záhady bermudského trojúhelníku a je to tak trochu malý Den nezávislosti a Propast v jednom, kdy vodního hada nahradilo chapadlo. Tomuhle filmu by rozhodně prospěly mechanické efekty, nejvíce pak zamrzí pixelový kouř i oheň. Že tvůrci těchto filmů kašlou na fyzikální zákony, je vcelku běžné, ovšem nechat vynořit (i ponořit) posádku ponorky ze 7 km bez dekomprese je na pováženou. Nejzábavnější jsou útoky chapadel. Běžnému divákovi nelze doporučit, v rámci podobných snímků přeci je slabší kousek, ale dal jsem ho. ()

Reklama

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Asylum nám opět předvedl, jak špatně se dá natočit i takto prostinky vystavěný a naprosto neoriginální film. Jejich střihač na tom odvedl asi největší zvěrstvo, až se dá tvrdit, že snad nešlo setřídit a nastříhat ony scény chaotičtěji, aby ještě jakžtakž byly chronologicky v pořádku. Výkony herců mi přišly jako další velký kámen úrazu, ale to už je asi "trademark" Asylumu, kterému je zřejmě jedno, že v jejich produkcích hraje většina štábu... hlavní role. Jediné pozitivum je Linda Hamilton, která je herecky prostě úplně jinde (a o to víc pak mrzí, že po jejím boku nejsou skuteční herci) a pak se mi ještě líbila jedna maličká scéna v podmořské jeskyni s létající koulí, která si docela pěkně přisákla a hned na to dezintegrovala jednoho z anonymních vojáků. Akce v Bermuda Tentacles začíná poměrně rychle - námořnictvo bojuje s chapadly už v prvních deseti minutách, ale holt takové tempo vydržet nemohlo a taky, že ne. Pak nastala nuda s občasnými srandovními okamžiky na účet neherců a líného scénáře. Doporučuji se vyhnout, pokud k popcornu máte i něco jiného. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Filmy od Asylum mám obvykle rád, nezdržují se balastem a jdou rovnou na věc, za což jim vždy rád odpustím nějaké ty nedostatky týkající se zejména formy. Tady to ale nezafungovalo. Příšera mi byla celkem ukradená a nijak nepodnítila moji zvědavost, stejně jako počínání kapitána a admirálky, natož pak abych se zajímal o to, jak to dopadne s americkým prezidentem. Tentokrát tedy s hvězdičkami šetřím. ()

tatka 

všechny recenze uživatele

Tomuto sa teraz hovorí horor? Za mojich mladých čias sa človek pri horore klepal, zatínal prsty do sedačky a na niektoré scény sa pozeral cez prsty, aby nevidel tie horory. Teraz sa na hororoch smeje? Dávam jednu hviezdičku extra scenáristovi, ktorý si dal tú prácu a použil v scenári všetky cudzie slová, ktoré našiel v slovníku. Mýa sa mi veľmi páčila, mám rada ženy, ktoré majú ústa väčšie ako celú hlavu. Určite musela mať extra prilbu, aby si neslintala po plexiskle. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Admirál nařídí všem lodím, aby zaútočily na mimozemskou loď, ale zaútočí pouze vrtulníky. Žádná z bitevních lodí nevystřelí. (Johnny.ARN)
  • Ačkoli to bylo ukázáno v mnoha filmech, Air Force One nemá únikový modul. (Johnny.ARN)
  • V čase 01:24:24 opouští náčelník Phillips (Ricco Ross) vrtulník s puškou v pravé ruce, v následující scéně je zobrazen zezadu a žádná puška není přítomna. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama