Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký prezident musí opustit svůj prezidentský letoun, kterému blesk za bouře v oblasti Bermudského trojúhelníku vyřadil z provozu motory. Hvězda filmu Terminátor Linda Hamiltonová hraje prakticky založenou důstojnici amerického námořnictva, která se snaží nalézt únikovou kapsli. Nikoho však ani ve snu nenapadne, že budou bojovat s obrovskou příšerou, která ohrožuje východní pobřeží Ameriky a možná i celý svět. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jedna z možných teórií, čo To vlastne v tom Bermudskom trojuholníku vyvádza. A keďže sa toho všetkého chopilo moje ,,obľúbené,, štúdio The Asylum, tým pádom to ani netreba rozoberať. Patriotizmus a amerikanizmus tu šteká z každého rohu, triky sú zlé ( rozdiel medzi asylumáckymi filmami z roku 2005 a týmto je nepatrný, čo je dosť obdivuhodné ) a herci...herci všetkým česť, treba sa občas zviditeľniť aj keď ste na dôchodku ( Linda Hamilton, John Savage ), na akejsi polceste ( Mýa ), alebo ste sa rozhodli ukázať, že nieste len tvárou známych filmov ( Ricco Ross, Jamie Kennedy ). ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hvězdička jen za Lindu Hamilton. Jinak americký prezident se vzhledem umaštěného bezďáka od popelnic, vojáčci, co střílejí každý jinak a jinam, chapadla, jež v každém záběru vypadají jinak, naprosto debilní dialogy ("takže to chapadlo patří k něčemu většímu pod hladinou?" - "Mám prezidentův signál. Právě ho zaměřuju."), chapadla lezoucí po palubě lodi, aniž by se kde zamotala, chapadla v pár centimetrů hluboké louži... Ale hlavně že se to odehrává v Bermudském trojúhelníku, tam se může stát cokoliv. Problém je, že to není až tak blbé, aby to bylo vtipné. Kdyby se aspoň člověk dozvěděl, co ta ufo loď byla zač. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je to úžasné. Nikdy jsem nic podobného neviděla, pane presidente....... Trikově je to mizerné, dialogy otupující a neustále na vaše ušní bubínky útočí strašná hudba. Brzy mě z ní začala bolet hlava a nejen z té hudby. Ani Linda Hamilton není zárukou nějaké kvality. A já teď už vím, jak to vlastně je z Bermudským trojúhelníkem. A hlavně kdo v tom má prsty. Na TV tvorbu je to sice ucházející a dá se na to koukat a já to dokoukal. CITÁT - Snad nedojde kyslík....... ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Asylum nám opět předvedl, jak špatně se dá natočit i takto prostinky vystavěný a naprosto neoriginální film. Jejich střihač na tom odvedl asi největší zvěrstvo, až se dá tvrdit, že snad nešlo setřídit a nastříhat ony scény chaotičtěji, aby ještě jakžtakž byly chronologicky v pořádku. Výkony herců mi přišly jako další velký kámen úrazu, ale to už je asi "trademark" Asylumu, kterému je zřejmě jedno, že v jejich produkcích hraje většina štábu... hlavní role. Jediné pozitivum je Linda Hamilton, která je herecky prostě úplně jinde (a o to víc pak mrzí, že po jejím boku nejsou skuteční herci) a pak se mi ještě líbila jedna maličká scéna v podmořské jeskyni s létající koulí, která si docela pěkně přisákla a hned na to dezintegrovala jednoho z anonymních vojáků. Akce v Bermuda Tentacles začíná poměrně rychle - námořnictvo bojuje s chapadly už v prvních deseti minutách, ale holt takové tempo vydržet nemohlo a taky, že ne. Pak nastala nuda s občasnými srandovními okamžiky na účet neherců a líného scénáře. Doporučuji se vyhnout, pokud k popcornu máte i něco jiného. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak John Savage to dotáhl až na prezidenta, zatímco Linda Hamiltonová jen na admirála. Snímek přináší konečné vysvětlení záhady bermudského trojúhelníku a je to tak trochu malý Den nezávislosti a Propast v jednom, kdy vodního hada nahradilo chapadlo. Tomuhle filmu by rozhodně prospěly mechanické efekty, nejvíce pak zamrzí pixelový kouř i oheň. Že tvůrci těchto filmů kašlou na fyzikální zákony, je vcelku běžné, ovšem nechat vynořit (i ponořit) posádku ponorky ze 7 km bez dekomprese je na pováženou. Nejzábavnější jsou útoky chapadel. Běžnému divákovi nelze doporučit, v rámci podobných snímků přeci je slabší kousek, ale dal jsem ho. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoli to bylo ukázáno v mnoha filmech, Air Force One nemá únikový modul. (Johnny.ARN)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii v lokalitách Burbank, El Mirage a San Pedro. (Terva)
  • V čase 01:24:24 opouští náčelník Phillips (Ricco Ross) vrtulník s puškou v pravé ruce, v následující scéně je zobrazen zezadu a žádná puška není přítomna. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno