Reklama

Reklama

V městečku Chicory Creek v Mississippi se odehraje série záhadných vražd. Do města tou dobou přijíždí podivím Jebediah Woodley (Dolph Lundgren), který má neobvyklého koníčka – loví démony. Místní policie a agentka FBI Evelyn Pierce ho nejprve podezřívají, ale vzhledem k nevysvětlitelným okolnostem vražd nakonec Jebediah agentku přesvědčí o tom, že za vraždami skutečně stojí racionálně nevysvětlitelné síly. Agentka a lovec démonů spojují své síly, aby osvobodili město od nebezpečného vraha. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Lundgren Dolph. Lovec Démonů.. Úvodní domácí zabijačka navnadí, aby pak přes dvě třetiny stopáže ten švédský kolohnát nudil troušením mouder o nimrodění pekelných sil a ve zbytku použil gumové projektily na rozehnání pastora, kapičku důvtipu a síť na odchyt opic. To poslední je celkem pochopitelné, protože posedlí démonem vřeštili jak paviáni. No nic, aspoň že jsem pobral pointu, která je namířená k alkoholikům, jako že zlo se skrývá v placatici.. Přesně v 37.minutě řekne agentka Evelyn Pierceová: „This is a complete bullshit!“ a já mám za to, že by se zástupci Federálního úřadu pro vyšetřování měli respektovat.. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren ako „demon hunter“. Tak toto sme tu ešte fakt nemali. Solídne B-čko bez žiadnych ambícii. Typická jednorázovka na jeden opršaný piatkový večer. Každopádne D. Lundgrena by som na jednu epizódu privítal v seriáli Supernatural. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nenáročná hororová podívaná s vyčpělou hvězdou akčních filmů Dolph(em) Lundgren(em). Nebudeme si nic nalhávat, ale Lundgren už má svý nejlepší léta dávno za sebou, takže lze jen těžko čekat, že ho uvidíme v nějakým filmovým trháku nebo projektu, kterej by měl větší ambice. Tohle je béčko jako vrata, ale nenudí. Akce není moc, ale když už je, tak je celkem krvavá. Gore efekty by mohly být lepší, ale přežít se to dá a samotnej Lundgren hraje asi tolik co mu věk dovolí. Don't Kill It je prostě prdel. Párkrát mě film i rozesmál. Ať už to bylo úmyslně či ne. To už řešit nebudu. Průměrná béčková oddychovka. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Dolphíkoví sa evidentne zapáčili jeho pozvoľné prieniky do hororového žánru (Battle of the Damned, Shark Lake) a rozhodol sa tentokrát ešte viac pritlačiť na pílu. Ja si myslím, že to vôbec nebolo márne a toto nenudiace krvavé béčko, v ktorom si strihol rolu rázovitého démonobijcu napriek mojim prvotným nízkym očakávaniam bez väčších problémov predčí väčšinu hororovej produkcie z roku 2016 a dokonca ma bavilo o trochu viac než okrajovo podobný, high-budgetový Posledný lovec čarodejníc s Vinom Dieselom. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Oproti nedavnemu Lundgrenovmu hororu o zralokovi Shark Lake to ma kompetentnu technicku stranku. Co je nakoniec na skodu, lebo Shark Lake bol aspon tak mizerny, ze sa dalo zabavit na ucet tvorcov. Don't Kill It je kurevska nuda. Na zaciatku a na konci je dost krvavy masaker a medzitym nekonecne rozhovory, ktore maju predstavovat patranie po démonovi, ktory preskakuje z jedneho cloveka na druheho, aby mohol zbesilo vrazdit. Tie nekonecne rozhovory su strasna nuda. Lundgrenova postava lovca je dost nevyrazna a akonahle dôjde na tie krvave masakre, tak aj ked su po technickej stranke ok, tak sa mi nepacili. Je to natocene strasne vazne, ale pritom to postrada napätie. Nejaky manik nabehne do miestnosti a rozputa krvavy masaker. Do toho hra otrasny minimalisticky motiv. Proste ma to iritovalo. Mozno bude chyba v tom, ze som ocakaval komedialne ladeny horor a dostal som film, ktory ponuka iba samoucelnu brutalitu. Jednu odretú hviezdicku davam za kompetentnu technicku stranku, ktora nie je v tychto DTV filmoch bezna vec. 1/10. Dufam, ze ostatne Lundgrenovky, ktore tento rok uvidime nebudu take sracky ako toto. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Tony Messenger na filmu pracoval jako Lundgrenův kaskadérský double a ve flasbacku z minulosti si v malé nemluvené roli zahrál Jebediaha seniora. Tony zastupuje Dolpha Lundgrena v nebezpečných scénách již od filmu Expendables: Postradatelní (2010). (Rominator)
  • Natáčení probíhalo v lokacích amerických měst Lexington a Canton ve státě Mississippi. Točilo se také na Redondo Beach v Kalifornii. Natáčelo se od 3. prosince do 22. prosince 2015. (Rominator)

Reklama

Reklama