Reklama

Reklama

Nebezpečné pokušení

  • USA Knock Knock (více)
Trailer 2

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo... (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (410)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že mi v něm bude hučet daleko víc! Lorenza i Ana jsou ale zatraceně hot a jejich mokrá knock, knock scéna je už teď tou nejpamátnější od doby, kdy podobně zazářila Elisha. I proto se můj už tak dost zvrhlý wallpaper v práci brzy změní. Keanu je ovšem parádní dřevo. Na to, jaké má jméno, působí jak klasický český ochotník. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu jsem měl před premiérou veký otazník. Z námětu mi přišel nezajímavý, tuctový, absolutně nelákavý a netušil jsem, proč si Eli Roth takovýto projekt vůbec vybral. Špatný mi ten film ale nakonec nepřijde, ba naopak díky závěru jej považuji za zábavnější a hlavně podvratnější, než jsem si vůbec troufal čekat. Nejhorší je na tom nakonec Keanu Reeves, který se do role zoufalého bezmocného otce vážně ani trochu nehodí a přehrává tak, až je to místy vtipné. ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

No začátek fajn. Přijdou dvě buchty a on je pozve dovnitř. Dobrá, proč ne. To, že ho ošmatlali a přeblafli, no málokterý chlap by odolal. Taková už je příroda. Ale pokud aspoň trochu člověk myslí mozkem, kopne děvku do držky. Ale budiž. Nechme film dál pokračovat. Po velkém píchaní, kurvy odveze a oni se vrátí. Nastává peklo. Což pořád dobré a v celku pochopitelné. V pošahaném státě USA je takových vypatlaných debilů a kurev co kdo chce. Zajímavý zlom stojí ve chvíli, kdy se poprvé dostane ze zajetí. To už snad měli facky lítat ne? Čekal sem, že bude bojovat jako chlap a ne že se nechá terorizovat dvěma děvkama. Pro mě velké mínus. No a takhle to bylo až do konce filmu. A co se týče samotného konce...no... Táta měl asi párty... rozuzlení, žádné a pointa též ne. Ale v celku něco z toho vyplývá. Ženské se umí chovat jako děvky a jsou nevypočitatelné a pomstychtivé. To prostě je pravda. XXX chlapských životů o tom může vyprávět. No ale zase na druhou stranu. Važte si těch žen, co máte doma. Někdy se to může hezky vymstít. Vlastní zkušenost. A tento film, sice brutální, ale dobrý příklad, proč svojí ženu milovat mnohem více a o ty "děvky" se nestarat. Zlato, díky za film a ponaučení! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nebohý Jonathan Harker znova zažívá, že ho chtějí sát Draculovy nevěsty, aneb Female Games U.S.. Heleďte, Rothbíček, že vy jste chtěli něco na způsob Hanekeho, ale v takové té light omáčce pro mládež lapenou v sociálních sítích? No musím vám povědět, že do jeho intenzity máte daleko jako pan Reeves do charakterního herce Olivierova typu.. Home invasion umírající na smrtící kombinaci přehnaného sebevědomí a tuposti. Chce se říct, že mělo i naprosto blbou pointu, ale ono je problém ji vůbec najít! Zatím pln marných nadějí čekám, kdy Eli filmařsky dospěje.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První půlka naprosto výtečná, nic nenasvědšuje půlce druhé, která je prostě psycho. Lhal bych, kdybych řekl, že Keanu Reeves je můj oblíbenec, ale v poslední době ho mám stále raději a dá se říct, že i díky němu jsem si vyhledal tento film. A nelitoval jsem. Knock Knock je poctivý thriller s hororovým nádechem (ovšem opravdu jen malým nádechem) a ačkoliv jsou dívčiny zběsilejší než by třeba člověk čekal, jsem se přes prvotní zmatení po onom zvratu rozkoukal a přistoupil na jejich špinavé hry, takže jsem se už jen bavil. Ano, konec tak nějak nekoresponduje se zbytkem filmu, naopak s úplným závěrem jsem naprosto spokojený, a to i proto, že nutně nepotřebuji všechna polopatická vysvětlení. Pro mě pohoda a rád si zážitek zas někdy zopakuji. Ponaučení : Když se vám namočí ajfoun, strčte ho do rejže. PS : Velice cením hudební složku a výběr skladeb!...85% ()

Galerie (105)

Zajímavosti (8)

  • Dej filmu je inšpirovaný snímkou Death Game (1977), no nejedná sa o remake. (m.a.t.o.)
  • V závěrečných titulcích, kde je i seznam použité hudby, je píseň od Kiss uvedena jako "Detroit City Rock". Ve skutečnosti se jmenuje "Detroit Rock City". (Davidamper)

Související novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

23.04.2016

Když se u očekávaného filmu hýbe s premiérou, odvykle se od nás vzdaluje. Dvojka Blade Runnera je ale výjimkou z pravidla, právě se totiž přesunula z 11. ledna 2018 na 5. října 2017. Že to jsou… (více)

Reklama

Reklama