Reklama

Reklama

Nebezpečné pokušení

  • USA Knock Knock (více)
Trailer 1

VOD (1)

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo... (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (411)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za ty parádní pevné kozy blonďaté hispánky. Ty kozy taky pravděpodobně budou jediným důvodem, proč Reeves přijal roli v tomto dementním shitu, který postrádá vše, co by si člověk představil pod tvorbou Eli Rotha. Pominu-li celkem perverzní roleplay na pokojného tatínka a nezbednou dcerušku, která si razantně říká o tvrdý mrd, není v tom nic, co by šokovalo, a to je na Rotha, jehož filmařský um je naprosto mizerný a jen prasárnami to vynahrazuje, zklamání jak prase. Největší překvapení celého filmu tedy spočívá snad jen v tom, že Reeves je zde s přehledem nejhorší herec, který nedokáže zahrát ani strach ze zastřelení, případně bolest při mučení, takže jsem se po celou tu dobu, co jsem se úspěšně nudil, zaobíral jen myšlenkou jak tento netalentovaný diletant vůbec mohl v mládí udělat kariéru v Hollywoodu. Nechtěná trapnost na plátně i za plátnem od všech zúčastněných, kterou by zachránila jen regulérní porno verze, u které by se člověk mohl alespoň vyhonit, když už nic jiného. 20% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že mi v něm bude hučet daleko víc! Lorenza i Ana jsou ale zatraceně hot a jejich mokrá knock, knock scéna je už teď tou nejpamátnější od doby, kdy podobně zazářila Elisha. I proto se můj už tak dost zvrhlý wallpaper v práci brzy změní. Keanu je ovšem parádní dřevo. Na to, jaké má jméno, působí jak klasický český ochotník. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zápletka, jak z porna, ale vyvine se to a fakt mě to bavilo. Megajsem se gebil, jak to Keanu Reeves kupuje a je bezmocnej. Když tam už na konci hystericky řve, že to bylo jak pizza zadara, tak už to byla fakt komedie. A ten finální like byl fakt super. Keanu Reeves je tam dost prkenej, ale je to jedno. Alespoň působí jako ještě větší vocas. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Keane k čemu ses to upsal? Nicotní home invasion horor, který nenabídne nic hororového, což je docela komické. Dvě pipky se dostanou k Evanovi do domu a snaží se ho ojet, nakonec se jim to povede a jelikož se nechá, tak mu udělají ze života peklo. Co to kurva jako je? Který chlap by mohl odolat! No nic, nuda děs a bída, aspoň ty kozy byly vidět .. 3/10 = 30% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Taťka Keanu dostane na víkend ženu s deťmi preč z baráku a skôr než si stihne vydýchnuť, už mu na dvere Klop, klopú dve premoknuté fešandy, ktoré majú v pláne sa s ním trochu zabaviť. A keďže Keanu má dobré gény a aj po 50tke sa môže tváriť o 15 rokov mladšie, nenechá sa 2x prehovárať, čo sa mu nakoniec samozrejme nevyplatí. Nevidel som síce 70tkový "Death Game", ktorý "Knock Knock" remakuje, zato mi však pripomenul remake iný - "The Wicker Man" s Nicolasom Cageom, ktorý tiež doplatil na svoju naivitu voči ženským a ešte k tomu ponúkol úsmevný herecký výkon, aký tu aktuálne predvádza aj Keanu. Ono sa to nepozerá zle; je to pekne spracované a atraktívne obsadené, akurát že po väčšinu času som skôr prevracal očami nad stupiditou a vyumelkovanosťou toho celého. Proste dosť blbý, ale vcelku zábavný home invasion. Eliho Rotha moc rád nemám, v podstate urobil iba 1 skutočne kvalitný film ("Cabin Fever") a ani sa nedivím, že jeho "The Green Inferno" sa toľko odkladá. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (8)

  • Dej filmu je inšpirovaný snímkou Death Game (1977), no nejedná sa o remake. (m.a.t.o.)
  • V závěrečných titulcích, kde je i seznam použité hudby, je píseň od Kiss uvedena jako "Detroit City Rock". Ve skutečnosti se jmenuje "Detroit Rock City". (Davidamper)

Související novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

23.04.2016

Když se u očekávaného filmu hýbe s premiérou, odvykle se od nás vzdaluje. Dvojka Blade Runnera je ale výjimkou z pravidla, právě se totiž přesunula z 11. ledna 2018 na 5. října 2017. Že to jsou… (více)

Reklama

Reklama