Reklama

Reklama

Nebezpečné pokušení

  • USA Knock Knock (více)
Trailer 2

VOD (1)

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo... (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (411)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Námet nebol zlý a Keanuho i Anu de Armas mám rád, ale napriek tomu som nedokázal prekúsnuť maximálne nemožné správanie hlavného hrdinu. Z problematickej situácie sa mohol neraz dostať, no buď na ženy útočil príliš jemne alebo náhodne zakopával o predmety na zemi. V konečnom dôsledku tak malo bláznivé duo dievčat svoju obeť vďaka scenáristovi naservírovanú bez väčších obtiaží, čím film veľmi rýchlo stratil napätie. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatný, celkem solidní thriller. Magor Eli Roth zřejmě dokáže natočit i vcelku normální film, neskutečný. Keenu zaslouží pochvalu za to, jak dlouho si ty andělský mrchy držel od těla. Druhá půlka je tak trochu přitažená za vlasy, ale bez potíží se to dalo dokoukat. 65% ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Manželka s děckama mimo město a Thomas Anderson si hned první večer pozve k sobě domu dvě vyzývavý čubky. Ty nejdřív pořádně ošuká (no ještě aby ne, když blonďatá půlka estrogenové návštěvy neni pouze k nakousnutí), ale jako spořádaný manžel a otec se bude snažit svou noční grupen sex párty jaksi ututlat. A jelikož se pohybujeme ve vodách psycho-thrilleru, bude jasné, že z původně sympatických kočiček se vyklube duo šílených hráček podivných her... Eli Roth stále dokola odkládá svůj kanibalský opus, tak si nás zkouší udobřit čerstvější novinkou. Ta je sice hloupá až na půdu, ale není rozhodně nezajímavá a její závěr je slušně vyhrocen. Jinak trocha mučení, (ne)nuceného sexu a černého humoru ("Daddy has a party"), bohužel všechno v naprosto zaměnitelné light omáčce. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Keanu dám ti radu. Vráť sa na natáčanie druhého dielu Johna Wicka a prestaň brať filmy, ktoré ťa tahajú dole s celou tvojou kariérou. Musím sa priznať, že spočiatku som bol so spracovaním celkom spokojný. Prvá tretina filmu je podľa mňa celkom okey. No potom čo milé baby Evana zvedú sa to zmení v absolútnu filmovú pohromu a začal som uvažovať, či bolo horšie toto, alebo tohtoročné Exposed. Oba filmy sú strašné, ale tak aspoň je treba priznať, že oba pre úplne iné dôvody. Som rád, že sa aspoň baby počas natáčania pobavili, lebo si myslím, že dokopy asi budú jediné. Lorenza Izzo aj Ana de Armas sú tak neskutočne otravné a tak strašne sa snažia dať svojim postavám hĺbku, ktorá im absolútne chýba a sú len šialené a kompletne mimo. Človek si asi ani nemusí prečítať anotáciu alebo vidieť trailer na to, aby pochopil kam film bude smerovať no to by mi až tak nevadilo. Keanu Reeves je tu podľa mňa celkom okey, no má málo priestoru na to, aby využil svoj talent napriek tomu, že je hlavný hrdina. Záverečná tretina je podľa mňa absolútna katastrofa a je tu toľko momentov, kde si naše baby protirečia, že je to celé úplne na hlavu. Myslím si, že tento film potreboval mať nejaký zmysel, ktorý mu tu jednoznačne chýba a výsledne to vychádza ako kompletný bordel a stávka na herca v hlavnej role. Nebudem to skrývať, tento film je podľa mňa fakt hrozný. A doteraz mám stále pocit, že sa oplatí asi vracať k Hard Candy. Ten film totiž pointu mal a serióznosť, ktorú tam Ellen Page dala bola oveľa zaujímavejšia, než dve baby likvidujúce všetko okolo a rehotajúce sa ako šialené. Takže odporúčam si pozrieť viac ten film, než túto kopu bordelu. Hodnotenie: D ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se od Rotha celkem těšil. Když už jsem to měl při ruce, odkládal jsem pěkných pár měsícu. Dnes jsem se konečně odhodlal a jsem zklamaný. Parádní kozy u mě zakončily celej film, protože dál už sem to nemohl sledovat a film přetáčel až na samotný konec. Čekal jsem nějakou atmosféru a nějaké Gore, když je to "HOROR" (Na IMDb už jen žánr Crime / Thriller) od Rotha. Bohužel je to jen ale lehce erotickej, komediální flusanec. dvě * za ty dvě prciny. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (8)

  • Evanovo šteniatko Monkey je francúzsky buldoček. (Laslo)
  • Dej filmu je inšpirovaný snímkou Death Game (1977), no nejedná sa o remake. (m.a.t.o.)

Související novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

23.04.2016

Když se u očekávaného filmu hýbe s premiérou, odvykle se od nás vzdaluje. Dvojka Blade Runnera je ale výjimkou z pravidla, právě se totiž přesunula z 11. ledna 2018 na 5. října 2017. Že to jsou… (více)

Reklama

Reklama