Reklama

Reklama

Jack Attack

Krátkometrážní / Fantasy / Horor
USA, 2013, 8 min

Obsahy(1)

Malému chlapcovi, túžiacemu po dokonale strašidelnej halloweenskej tekvici, sa splní želanie vo väčšej miere, ako by si v skutočnosti prial. (*CARNIFEX*)

Recenze (7)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Malému chlapcovi, túžiacemu po dokonale strašidelnej halloweenskej tekvici sa splní želanie viac, ako by si v skutočnosti prial. S odretými ušami 4*, ale tak za tú snahu popracovať na kvalitnom gore, a vymyslieť niečo nápadité, si to zaslúži - 70% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zábavný halloweenský příběh o chlapci, opatrovatelce, psovi a dýni. Vetřelčí happyend si zaslouží spoustu hvězd. Jen nechápu, že mi zmizel komentář i s hodnocením, co jsem tu před lety zanechal... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nápad i snaha o gore potěší, ale jinak je to strašně levné béčko, které je takové mdlé a úplně nevím, co by mi mělo dát... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o takový milý Halloweenský krátkometrážní snímek, který nám ukáže, jak moc může být vyřezávání dýně nebezpečné. Pokud přežijeme lehce nezáživný začátek, dočkáme se docela povedené krvavé a i dosti „brutální“ podívané, ve které nebude chybět dostatek krve a gore. Rozhodně o třídu lepší, než většina těch krátkých blbostí, kterými je zamořeno třeba youtube. Takže dávám určitě palec nahoru. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Plánuji si na večer maraton hororových filmů, ale když už tohle na mě vyskočilo v oblíbených, řekl jsem si, že bych si to mohl dát jako takový předkrm. A je to fajn halloweenská jednohubka, jen jsem přesně odtušil, co z toho vyleze, což tu neberu jako zápor, jelikož jsem takovou pointu chtěl. Je to sice průměr, nic výraznějšího, ale gore to má slušné a nápad dobrý, byť už jsem ho kdysi viděl jinde a znepokojivěji. 3* ()

Reklama

Reklama