Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (CinemArt)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (302)

Fr 

všechny recenze uživatele

„JDE O TO, ŽE ŠTĚŇATA KRADOU VŠECHNU LÁSKU…“ /// Animáky se prostě už dávno netočí pro děti. Ještě že (tipuju tak na 99%!) mám tohle za sebou. Mám na mysli období, kdy si to k nám nakráčel uřvanej parchant a rázem ovládl domácnost. Nemusel mít ani oblek ani kufřík, ale každýmu bylo okamžitě jasný, kdo je tady šéf… Samozřejmě… je to vo rodinným Δ, kterej se změní v ♥. Na světě je prostě dost lásky pro všechny… ale to už asi není téma jen pro animák. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Parchanta nám přivezl taxík (miminko vole…). 2.) Rozhodujeme se mezi dítětem a štěnětem. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Zatímco některé animáky jsou přizpůsobené i dospělému publiku existencí vtipů, jejichž mnohoznačnost dítě nepozná, Boss Baby je jejich absencí víceméně film vyloženě pro děti. Barevností a akčností nejlepší pro věkovou skupinu hlavního hrdiny - 7 let. Dětem se bude líbit, dospělé může i nudit. Pro nás jsou lepší i takoví Storks (Čapí dobrodružství). Na jedno zkounutí, pokud jste shovívaví... ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že to bola najvydarenejšia rozprávka. Pre deti tématicky trochu mimo, pre dospelých zas málo vtipné. Film je dosť neusporiadaný, fórov vidíme málo, dieťa správajúce sa ako dospelák nie je veľmi sympatické stvárnenie. Celková animácia je v dnešnej konkurencii len priemerná. Snímok sa snaží byť originálny, bizarný, ale veľmi nezaujme. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem nehodnotil? Přitom jsem to viděl tak rok zpátky, ale nevadí. Já tak nějak nevím, ten film vidím někde mezi celkem ok a neskutečně otravným. Problém je v tom, že se ty normální, občas (ale to fakt spíš výjimečně) zábavné momenty střídají s těmi, kdy mi ten film přišel hloupý, trapný a hlavně otravný. A jelikož se tenhle stav mezi sebou střídá strašně často, je to pro mě těžké to nějak pořádně ohodnotit jako celek. Jako takhle, ono se na to nedívá špatně, ale jsou tam prostě scény, které bych z toho nejradši vymazal. Nakonec dám velmi slabé 3*, ale nic extra to rozhodně není, je mnohem víc lepších animáků. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Napřed se mi líbila myšlenka filmu o miminu-manažerovi. Pak jsem viděla trailery a byla jsem trochu zklamaná z toho, jak to tvůrci pojali. A pak jsem viděla film a musím říct, že to vlastně předčilo mé očekávání. The Boss Baby skvěle využil motiv příchodu nového sourozence do rodiny, který rozpracoval neotřelým stylem. Alec Baldwin je výborný a film obsahuje několik podařených vtípků (když se kluci začnou "kamarádit"). Asi stárnu, ale Baby Boss mi sedl. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • Film vstúpil do amerických kín v posledný májový deň, a teda v rovnaký dátum premiéry ako 17 rokov pred ním iná snímka spoločnosti DreamWorks The Road to El Dorado (2000). (LuiCJ)
  • Baby šéf je piaty film od DreamWorks Animation, ktorého predlohou bola detská kniha, zároveň piaty film s potitulkovou scénkou. (LuiCJ)
  • Scéna, ve které na Tima a Mimi šéfa spadne klec, je přímo inspirovaná starou deskovou hrou „Mouse Trap“, která vyšla již v roce 1963. (T-enter)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama