Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 18

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (CinemArt)

(více)

Videa (24)

Trailer 18

Recenze (302)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Zajímavě pojatý animák, který má něco do sebe, ale zároveň jsem měla poměrně problém to vstřebat :) :) Malé dítě jako šéf - ale jako opravdu se vším všudy - trošku náročnější a proto mě víc než postava mimina zajímala postava dítěte Timyho. Není to úplná bomba, ale zase jako propadák to nevidím. Viděla jsem tam hodně "symbolů" a náznaků, které buď pochopí v jednu chvíli jen dospělý a nebo v jednu chvíli jen dítě (ta jejich představivost a hraní - to bylo super) :) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Štyrmi hviezdami som si bol celkom istý, len potom trvalo deň, kým som sa dostal sem, a ono celé komplet vyšumelo. 24 hodín a nepamätám si snáď žiadny vtip, akurát mi dokola leze po rozume meno "obertučný mimišéf." Prvý dojem super, navyše je to tak nejak zvláštne antivýchovné, zacielené na menšie deti a pritom plné dospeláckych narážiek a vtipov, že niektoré nepochopil ani tuna moj dementný tridsaťročný kamarát T.M. 70% ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Mnoho detí bude pravdepodobne frustrovaných a nebudú už vôbec tušiť odkiaľ sa tie deti vlastne berú. Ale táto citlivá téma bola autormi zvládnutá celkom dobre. Pomerne ucelený príbeh zabodáva do spoločenských problémov moderného sveta, predstavte si nízku pôrodnosť, a ja sa nestačím diviť ako to všetko dokázali zakamuflovať do animáku pre najmenších. Ináč ide o klasický "kino biják" deti sa radujú z postavičiek a pre dospelých sa v ňom skrývajú vtipy ktoré pochopia iba oni. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $125miliónovTržby USA $174,567,411Tržby Celosvetovo $496,367,944Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Už trošku prevarené. Veľké animačné spoločnosti akoby už stratili dobré témy a nápaditosť a už len viac menej recyklujú. Ono je fajn sa pár krát zasmiať na praštených scénkach, animácia fajn, aj tá uletenosť ale ako celok to veru nedostane do kolien. /60%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja se bavil. Super pribeh (na animak), kde se sice dari propasovat nejaky to pouceni o lasce a rodinnejch hodnotach, ale prevazne tu jde o zabavu a je to skutecne zabavna jizda od zacatku do konce. Porad se neco deje, jeden for stiha druhej, nektery jsou infantilnejsi, nektery spis pro dospelejsi publikum, ale pobavit se da rozhodne u vetsiny. Postavy jsou sympataci, animace lepsi prumer a hudba fajn. Vlastne jeden z mala animaku z posledni doby, ke kterymu nemam zadnou zasadnejsi vytku. Lepsi 4*. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. března 2017 na Miamském mezinárodním filmovém festivalu. (BMW12)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama