Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mimozemšťanka Mila se stává dobrovolnicí, která se rozhodla navštívit planetu Zemi. Nikomu jinému se na ni na rozdíl od jiných planet letět nechce, protože Země je hrozná, ale přece jen už je to dvě stě let, co byla navštívená naposledy, takže by se tam někdo měl podívat. Mila proto přilétá do Paříže, a jediné, co má u sebe, jsou batikované šaty. Pomalu se začíná seznamovat s prapodivnou současnou společností, ve které se musí platit podivnými papírky, jídlo se nedá jíst, vzduch dýchat, každý je nemocný, ženy musejí používat jakési „rtěnky", bez kterých by na ně ostatní lidé nebyli hodní. (ybuko)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Tendenční, propagandistické, hlavní herečka trhlá kráva (postupem času přeci jen snesitelnější). První půlku jsem chtěl dát jasnej odpad, pak se přeci jen pár podařených fórků našlo (u fotbalu jsem se fakt zasmál a to mám fotbal rád a balet ne). Když však ekologickou agitku, tak něco ve stylu Avatara, tohle už po druhé nedám. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Vyskytují se zde komentáře nadávající na přehnanou ekologickou aktivitu. Naopak. Film byl natočen jako satira na to, jak náš systém nedává smysl. Mrzí mě, že nepopsali, jak fungují peníze, jak ztratily smysl zrušením Bretton Woods. Je to opravdu zrcadlo naší společnosti. Doporučuji všem trochu víc uvědomělým, co se umí zasmát i na vlastní účet. ()

Reklama

milancecil 

všechny recenze uživatele

286. Nádherná parodie, s půvabem, s výrazně působivou, milou, až naivní bezprostředností, úsměvná, vtipná, překvapivá, udivující, přitom tak pokrokově namířená, skvělý, i když zatím spíše jen ojedinělý, angažovaný, pochopitelně i velmi kontroverzní pokus, jak proniknout k lidem a přivést co možná nejpočetnější společnost k procitnutí, k tak důležitému probuzení ze stále v nás propagandou utvrzovaného bludu, opírajícího se jen o mocensky motivovaný klam, o předstírání, že všechno konání má jen ten jeden jediný správný důvod, jen neomezená, násilná exploatace všeho a všech, s mocí strachu a bolesti, jaké jsou pak najednou v takové konfrontaci malicherné a nadhodnocené civilizační výdobytky naší současnosti, soustavně vyzdvihované a zdůrazňované, do široka rozprostíranou a pečlivě provázanou lží, abychom snad ani na moment nezapochybovali, jen stále a stále jen důvěřovali, sice jen posměšné dílo, ale s velmi obsáhlým a závažným sdělením celé společnosti. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Vynikajuca francuzska natierka , kde vyhral obsah nad formou. Skromne zlozenie nevadí, vie rozpravat dusou a ide si za svojim. Pokrm otvarajuci oci, nevtieravo a nenasilne zvyraznuje velku problematiku tohto zvrateneho sveta. Vraj bol zakazany, sikovny pochopi preco... Beriem do adopcie, je to velky kus. Milujem zelenu. S.S: Sceny z ihriska ma dostali do kľaku a zacervenali branicu. ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nekomerční záležitost..zda bych to označil za umění si netroufám říct. V každém případě hodně netradiční a mě se to moc líbilo..zvláště pak scény skoro na konci na fotbalovém stadiónu které mě opravdu rozesmály a takové to "poselství" které z filmu bylo cítit. Není to přehnaně dlouhé tak mrkněte! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Na konci závěrečných titulků je věnování všem lidem s dobrým srdcem, kterým není osud tohoto světa lhostejný. (Terva)
  • Film byl neoficiálně v celé Evropské Unii zakázán. (Cheeker)
  • Natáčelo se ve Francii a v Austrálii. (Cheeker)

Reklama

Reklama