foto

Alain Sarde

  • nar. 28.3.1952 (66 let)
    Boulogne-Billancourt, Ile-de-France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 La trilogie marseillaise: César
Sbohem jazyku
2013 Fanny
Marius
Venuše v kožichu
2011 Studnařova dcera
2010 Muž ve stínu
Socialismus
2007 Chacun son cinéma
2005 Oliver Twist
2004 Notre musique
Příliš důvěrná tajemství
Vera Drake - Žena dvou tváří
Život je zázrak
2003 Birkenau
Happy End
Holky v akci
Strach a chvění
Tři muži a nemluvně po 18 letech
Žena mého muže
2002 Apartment #5C
Felix a Rose - Láska po francouzsku
Nepřítel
Parlez-moi d'amour
Pianista
Propustka
To nám ještě scházelo!
Všechno nebo nic
2001 Belphegor: Fantom Louvru
Bůh je velký - já ne
Chaos
De l'amour
Divoká nevinnost
Liberté-Oléron
Mulholland Drive
Sex instruktor
Taková láska
Éloge de l'amour
2000 Americká stopa
Après la réconciliation
Esther Kahn
Franck Spadone
Kapky deště na rozpálených kamenech
Kód neznámý
Love me
Selon Matthieu
Sens des affaires, Le
1999 Augustin, roi du Kung-fu
Děti století
Je veux tout
Le Vent de la nuit
Mauvaises fréquentations
Pusa
Qui plume la lune?
Vše začíná dnes
1998 Alice a Martin
Place Vendôme - Svět diamantů
Restons groupés
Trop (peu) d'amour
1997 Nettoyage à sec
Nous sommes tous encore ici
Udavač
Un air si pur...
1996 Děti noci
For Ever Mozart
Kapitán Conan
Můj pasák
Nádherná Zelená
Ponette
1995 Nelly a pan Arnaud
Sale gosse
1994 Divoké rákosí
Nejmilejší syn
Oublie-moi
Rosine
1993 Le jeune Werther
Lež
Mé oblíbené období
Zločin
1992 Albert souffre
Amoureuse
Krize
L.627
Max a Jeremie
Neznámý v domě
Room Service
1991 Pařížské hrátky
Rue du Bac
Tribu, La
1990 Invierno en Lisboa, El
Malý kriminálník
Nová vlna
Un week-end sur deux
Vengeance d'une femme, La
1989 Mé noci jsou krásnější než vaše dny
Radio Corbeau
1988 Maison de jade, La
1987 Comédie!
De guerre lasse
Mois d'avril sont meurtriers, Les
Samotář
Si le soleil ne revenait pas
1986 Cours privé
Prunelle Blues
1985 Detektiv
Harém
Hors-la-loi
Pepinova dobrodružství
Příští léto
Šílená láska
1984 Děvka
Noční návštěva
Náš příběh
1983 Garçon !
Holka mýho kámoše
Křestní jméno Carmen
Vzal jsem si stín
1982 Hvězda severu
Que les gros salaires levent le doigt!!!
Tir groupé
Šok
1981 Hasnoucí den
Je to rozumné?
Otčím
Volba zbraní
Zvláštní případ
1980 Policejní inspektorka
Špatný syn
1979 Mors aux dents, Le
Studený bufet
1976 Barocco

Dokumentární

2004 Příběh Modré planety

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Detektiv

Herecká filmografie

Filmy

2004 Pourquoi (pas) le Brésil
2003 Les Clefs de bagnole
1995 Volavka
1992 L.627
1988 Maison de jade, La
1986 Kolem půlnoci

Dokumentární

2009 La traversée du désir
2005 Premiers pas (TV film)
2002 Un jour dans la vie du cinéma français (TV film)
1997 Cannes... les 400 coups (TV film)

TV pořady

2009 Cinémas (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace