Reklama

Reklama

Domácí vězení

  • Nový Zéland Housebound (více)
Trailer

Nevrlá delikventka Kylie Bucknellová se musí vrátit do svého rodného domu poté, co jí soud nařídí domácí vězení. Její trest je ještě o to nesnesitelnější, že tam musí žít se svou matkou Miriam - drbnou s dobrými úmysly, která je přesvědčená o tom, že v domě straší. Kylie zpočátku nepovažuje matčiny pověry za nic jiného než za záměrné rozptýlení ze života plného vařené zeleniny a maloměstských klevet. Když se ale sama stane svědkem znepokojivého šepotu, podivného nočního bouchání a děsivého medvídka se zálibou v nevhodných řečech, začne přemýšlet o tom, zda zdědila matčinu přebujelou fantazii, nebo jestli dům skutečně obývá zlý duch, který není z jejího návratu zrovna nadšený. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Perfektní černá komedie. Díky svojí blbosti a totální neznalosti žánru se mi film ze začátku dost protivil, ale jakmile jsem pochopil, o co jde, nasmál jsem se hodně. První půlka filmu je umě obestřena tajemstvím, což ale na druhou stranu působí méně zábavně, no jakmile jsou vyloženy karty na stůl, začíná ta pravá horor-comedy zábava. Po čase snižuji na 4*. protože toto, nicméně za sebe doporučuju! 85% ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Musíš překousnout hodně, než se dostaneš do té části filmu, kdy už si tak trochu postavy získají tvé sympatie. Neočekával jsem nic, přešel jsem "WTF" scény a na konci jsem se dočkal příjemného happyendu, ve který jsem tajně doufal. Eugiiiinééééé...!!! Konec stál za to a já z toho filmu mám dobrý pocit - Na jedno podívání, kvalitní "horror". ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Na tenhle mix žánrů to bylo až extrémně natahovaný. Ale v napětí dokázala udržet ta detektivní atmosféra, že kdo v tom má vlastně prsty. A že těch adeptů na začátku bylo až až. Vtipný to taky vyloženě nebylo, jako spíš ironický díky hlavní představitelce. Děsivý, ani strašidelný to moc nebylo, ale čekal jsem to o dost trapnější, tohle bylo relativně milý překvapení z Novýho Zélandu. Nějaký to svoje temnější kouzlo to mělo. A kdo to vidí v roce 2017, může si všimnout, kde mohl vzít inspiraci The Boy. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Pár lidí, jeden dům, slušná atmosféra, nevybíravý jazyk, parádní prdel a jeden zajímavý plot twist. Housebound je přesně ten typ filmu, který mám rád. Je to sranda, je to originální, nejsou v tom profláknuté držky a přesto hrají herci dobře. Novozélanďané opět dokazují, že žánr komedie jim není vůbec cizí. 90% ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Nový Zéland zase zabodoval na plné čáře. Po „Co děláme v temnotách“ další originání hororová komedie která je nepředvídatelná a patřičně gore. Škoda jen v první půli, občasného polevování tempa, které mu by slušelo trochu prostříhání. Ale jakmile jsou všechny karty vyloženy na stůl, rozjede se ta pravá horor-comedy zábava. 78% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Poloha domu je tak trochu záhadou. Postavy hovoria, že sú na „Dvojitej pobrežnej diaľnici“, čo znamená, že sú niekde severne od Aucklandu, ale knihy v knižnici ukazujú poštové smerovacie číslo „4702“, čo je oveľa južnejšie vo Feildingu. (Arsenal83)
  • Film bol financovaný prostredníctvom programu Escalator Scheme Novozélandskej filmovej komisie. (Arsenal83)
  • Oficiálna stránka filmu opísala túto hororovú komédiu ako „vysoko koncepčný film s veľmi nízkym rozpočtom“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama