Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


V časech nouze (S01E08)

(epizoda)
  • USA When We Are in Need
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Ellie narazí na skupinu pomstychtivých přeživších – a zaujme pozornost jejich vůdce. Oslabený Joel čelí nové hrozbě. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (128)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Vidím plno stížností na absenci nakažených. Ten seriál se nejmenuje Infected, ale The Last of Us. Pro zombíky, ze kterých po jedné řadě nešel absolutně žádný strach, protože byli všude, doporučuju The Walking Dead. Jinak David famózní, Bella je skutečně force of nature a konec mě rozsekal stejně jako ve hře. Přesto mám z druhé poloviny seriálu pocit, že jednotlivé epizody mohly být o něco delší a klidně mohly rozšiřovat děj podobně nebo jen částečně jako ep. 3. Ale to nevadí, hlavní chod stejně přijde až se druhou a třetí řadou. ()

Fanda.Boukal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulé slabší epizodě přišel zas neskutečný trhák. Jediný problém bych měl s tím že to bylo "jen" 50 minut. Klidně to mohlo být o půlhodiny delší a bylo by to jediné dobře. Četl sem tu že David tu ze začátku působil sympaticky narozdil od předlohy (kterou sem nehrál). To teda nevím na koho vždyť od první vteřiny co se objeví je jasný že s ním je hodně špatně a že kolonie funguje dost zvráceným způsobem. A během výměny pohledů při řečech o pohřbu všem jasně dojde co je v té komunitě špatně. Řeknu to znovu. Škoda krátké stopáže. V delší verzi mohli víc ukázat tu komunitu a i klidně to jak přijdou na to co byl jejich vůdce vlastně zač. Jinak skvělý díl s úžasnou atmosférou. Nakažení mi tu vůbec nechybí. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bella si poslední scénou tuto epizodu získala pro sebe a vlastně ji i vykoupila, páč jinak ve mně zanechala herní verze více emocí, dramatu a naléhavosti, že se jednalo o stěžejní část tohoto putování. Jsem na vážkách jaké hodnocení udělit. Opět se pospíchalo. Chtělo to přidat větší základy pro novou osadu. Střih druhé poloviny se nepovedl a nedával příliš smysl. Vlastně kromě závěrečného zúčtování se nedostavilo nic zásadnějšího. Zbytečně se pospíchá do cíle, který měl být lemovaný košatým a hutným představením postav, světa okolo a budování pouta mezi Ellie a Joelem. Takto se spíše odškrtávají kapitoly hry, a je to zbytečná škoda. ()

HydraCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo. Vzhledem k mé dobré znalosti videohry, začínám se trochu nudit. Díl je zkrátka "kapitola zima" ochuzena o akční části s infikovanými a nepřáteli ve městě. Přesto jde o skvělou epizodu, ne že ne. Scott Shepherd jako David je super. Troy Baker je super. Bella je fantastická, závěrečnej "boss fight" a setkání s Joelem je pak silná a účinná emoční ždímačka. Užívám si to, jen mě to nemá až tak čím překvapit. :/ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale tak dobre, tentokrát to zaokrúhlim hore a dám vysoké hodnotenie. Môže za to najmä zimná atmosféra, antagonista psychopat a Bella Ramsey, ktorá má väčší priestor než Pascal. Ten ho tiež dostane, ale vtedy som zase chcel, aby sa strihlo na slečnu na pokraji síl, zato s pevným odhodlaním všetkým naokolo dať lekciu. Jej konanie síce hraničí s uveriteľnosťou, ale zase keď vám ide o krk, ste v maximálnom vypätí a vaši protivníci sú v podstate len v klídečku keď si pre vás idú, tak to neprekáža. 7/10 ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Troy Baker, který v seriálu ztvárňuje postavu Jamese, je hlasový herec ztvárňující postavu Joela v herní verzi. (mikki089)
  • Když David (Scott Shepherd) donese uvězněné Ellie (Bella Ramsey) tác s jídlem, tak ta ho během hádky odkopne stranou. V dalším záběru je ale tác zase na předešlém místě. (Duoscop)
  • Ellie (Ramsey) používa na lov jeleňov pušku. V hre používala luk. (molcan2)

Reklama

Reklama