Reklama

Reklama

Into the Forest

Trailer 1

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti dvě ženy, žijící na samotě v odlehlém lese, postupně zjišťují, že se svět kolem nich ocitl na pokraji zkázy. Informovány pouze nejasnými zvěstmi, musí se vypořádat s vetřelci, chorobami, hladověním i osamělostí. (skrblik007)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (75)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Komorní scifi z blízké budoucnosti, které se odehrává většinu času v domě u lesa a atmosféru buduje na nedostatku informací o okolním světě v době celostátního výpadku elektřiny. Začátek má spád, ale zhruba od půlky filmu se stává hlavním tématem pouze vztah obou sester a od té doby se svižné tempo pomalu vytrácí. Slušná dramatická gradace v závěru ale nakonec vytáhla hodnocení na lehčí nadprůměr. V rukou zkušenějšího tvůrčího týmu z toho mohla vzniknout i zajímavá minisérie. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Víceméně komorní postapokalyptický psychologický drama. Pár oživujících scén tu sice je ale jinak si jede snímek v tom svým "langsam" tempu. Takže dokážu pochopit, že pro někoho to bude nudnej, zdlouhavej a zbytečnej film. Sice jsem se u něho nenudil ale dá se říct, že film nic objemnýho nepřinese. Slabší 3 hvězdy. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ellen Page prostě není herečka, která by mě zajímala. Její výkony mi většinou přijdou přehrávané, minimálně v poslední době. Nemluvě o tom, že její postavy jsou neskutečně zaměnitelné. Ale za to mohou i scenáristé, kteří chtěli ukázat postapokalyptické drama, ale vyšlo z toho jen něco rádoby umělecké, co místy dost nudí. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

ČSFD Hodnocení 1.8 2016 | 64% | Počet Hodnocení 65 | Zkrácený obsah: Tatíček umře, sestra potřebuje benzín aby doplnila generátor, přičemž druhá sestra jí to rozmlouvá a obě dvě se náhle dostanou do sraček a sporů mezi nimi a dalšími hovny..Těch filmů o apokalypse a bezmoci v lese je už přece jenom dost, ale u ITF to tak prostě není... Film mě na začátku vcucl do sebe a nepustil až do samotného konce... Byly tam i mrtvé záběry, které se zbytečně moc prohlubovaly až to diváka začne opravdu srát... Je to asi jediný snímek, ve kterém uvidíme Ellen cecky a jako dodatek znásilnění či Evan cecky taky! Těch cca 95 minut podívané bohatě stačí a už je jenom škoda, že scénář nerozvinul lepší konec, ale třeba je to vodítko na druhý díl.. Zajímavě realisticky natočeno.. Skvělá kamera.. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nemá to špatné ani provedené, ani nápad, ale není to film. Je to pilot neexistujícího seriálu, který by vůbec nemusel být špatný, ale tohle je prostě jen jedna epizoda, otevřená a ničím nijak nepokračující bez pokusu o nějaký dovětek. Bez pokračování a dořešení alespoň něčeho je to prostě jen nedodělaný pokus o seriál či minisérii, který někomu nevyšel. Škoda. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl natočen v lesích kolem řeky Campbell na východním pobřeží ostrova Vancouver a na místech v oblasti nazvané Lower Mainland, která se nachází v kanadské provincii Britská Kolumbie. (Trajektt)
  • Film měl premiéru na Toronto International Film Festival v Kanadě a to 12. listopadu 2015. (AffectedFace)

Reklama

Reklama