Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Princezna Carolyn obsadí do „Philberta“ zostuzenou celebritu a BoJack si neúmyslně stojí za svým. Pan Piškot se snaží vytvořit si drsnější image. (Netflix)

Recenze (6)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani nevíte, jak jsem ráda, že si BoJack Horseman udělal prdel z moderního feminismu a korektnosti, to mi tady přesně chybělo. Nechápejte mě špatně, jsem pro stejný práva a tohle všechno, ale co se z toho v posledních pár letech stalo.. ehh. A co se týká korektnosti, tak to je strašnej výmrd. Každopádně poslední scéna je skvělej příklad "vytrženo z kontextu". Tohle spustí katastrofu, která se asi hned tak nepřežene. Hodnocení: 8/10 ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na korektnost mám už takovou alergii, že ani dělat si z ní prdel, mě nějak nenadchne. Prostě už o tom nechci vůbec slyšet. Už teď je jasné, že závěrečná nahrávka způsobí kolosální průser. Yikes. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Poté, co se jednomu z reportérů po pádu do popelnic zlepší zrak, pronese větu: „I'm going to go home and watch a Wes Anderson movie to see if there's depth in it!“ Jedná se o referenci na filmy amerického režiséra Wese Andersona. (Shizle)

Reklama

Reklama