Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Princezna Carolyn obsadí do „Philberta“ zostuzenou celebritu a BoJack si neúmyslně stojí za svým. Pan Piškot se snaží vytvořit si drsnější image. (Netflix)

Recenze (6)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani nevíte, jak jsem ráda, že si BoJack Horseman udělal prdel z moderního feminismu a korektnosti, to mi tady přesně chybělo. Nechápejte mě špatně, jsem pro stejný práva a tohle všechno, ale co se z toho v posledních pár letech stalo.. ehh. A co se týká korektnosti, tak to je strašnej výmrd. Každopádně poslední scéna je skvělej příklad "vytrženo z kontextu". Tohle spustí katastrofu, která se asi hned tak nepřežene. Hodnocení: 8/10 ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na korektnost mám už takovou alergii, že ani dělat si z ní prdel, mě nějak nenadchne. Prostě už o tom nechci vůbec slyšet. Už teď je jasné, že závěrečná nahrávka způsobí kolosální průser. Yikes. ()

panki9922 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viem si to predstaviť ešte údernješie ale aj tak sa tvorcovia trafili do mnohých aktuálnych problémov Hollywoodu aj celej spoločnosti. "Women are futuuure? " :D Navyše ma stále baví neutíchajúca dávka movie alebo TV references. ()

Reklama

Reklama