Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Pizza Boy nemá rád problémy. Chce jenom včas dovézt objednávku a dostat slušný dýško. Jenže Praha je plná magorů. (StreamCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Fratt 

všechny recenze uživatele

Osobně se mi Pizza Boy líbil. Poprvé jsem ho viděl asi den nebo dva po vydání, kdy jsem na něj narazil více méně omylem. Škultétymu role rozvozce pizzy dokonale sedne a na to, že se jednalo o nezávislý internetový projekt, je to poměrně slušně natočené. Místy to sice trochu pokulhává, ale ty čtyři hvězdy si to určitě zaslouží. ()

cm hardy 

všechny recenze uživatele

[-Ty houby jsou hodně unavený. -No tak jsou to houby...chcete aby dělaly sklapovačky, nebo co?] Na to, že je to miniseriál od Streamu, je to podle mě hodně vydařený. Bohužel je tu dost velký nepoměr v hereckých výkonech (těch horších je daleko víc). Některé díly jsou naprosto perfektní a jiné jsou trošku nudné, což je škoda. Naštěstí ale převládají ty vtipnější (např. s A. Schwarzeneggerem), což je rozhodně dobře. Na český seriál je to velký nadprůměr... ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Pizza boy kombinuje hodně dobrý námět a extravagantní práci s kamerou. V tom ohledu, že příběh na jednostránkovým papíře vypadá hodně dobře jako nápad. A práce s barvičkama v celém seriálu vás nenechá spát a musíte už jenom tohle obdivovat z principu. Mezitím, co některé díly dokáží přijít s něčím originálním a zajímavým, další jsou bohužel jen hloupé klišé a nebo i něco lehce irelevantního. Na papíře hodně dobrý, ve výsledku bohužel drsně průměrný. ()

Helmutek 

všechny recenze uživatele

Pasáže celkem slušný nebo takový, na kterejch by i mohlo něco bejt, se střídaj s těma bulvárníma a trapnejma. Sám Škultéty by leccos možná zvládnul utáhnout na ten svůj polográzlovsky sympatickej kukuč, ta jeho dikce to ale celkem spolehlivě zabíjí. Na takovejhle malej projejkt mě ale celkem překvapilo slušný obsazení. Ale ten černo-červenej vizuál na mě osobně působí nezajímavě a jako čistej kalkul, kdy se tvůrci za každou cenu snažili vymyslet něco, co bude nějak zajímavý, nic víc v tom ale prostě neni. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Jako pozitivum se dá určitě říct, že tvůrce Adam Hobzik má talent, a časem, až se trošku víc zaučí, bude moct dělat opravdu kvalitní věci. Tady je bohužel jeho kreativita díl od dílu značně nekonzistentní, což je podpořeno na první pohled malým rozpočtem. Ale budoucnost tvůrce vidím vážně růžově. Nebo alespoň víc barevně, než jak je natočen Pizza boy.Potenciál na svěží komediální tvorbu režisér skutečně má. Tak uvidíme, jak nás ještě překvapí. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Ani v jednej epizóde sa dej neodohráva cez deň, v každom príbehu je vždy noc. (nolitimere)

Reklama

Reklama