Reklama

Reklama

V zábavné komedii plné nezřízených pitek se představuje Vince Vaughn v roli tvrdě pracujícího podnikatele, který se společně se svými dvěma spolupracovníky (Dave Franco a Tom Wilkinson) vydává do Evropy, aby tu uzavřel životní obchod. Jejich výprava se ale brzy vymkne kontrole, když se triu smolařů staví do cesty ty nejšílenější překážky, jako jsou hospodské potyčky během Oktoberfestu, zmatky v hotelu, rozbitá navigace nebo celosvětový festival fetišistů. NAKONEC se těmhle šílencům snad i podaří smlouvu uzavřít, jen musí celý výlet přežít. Na ex! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (117)

Dr_Nai 

všechny recenze uživatele

Jeden ze slabších kousků Vince Vaughn, ale zasmát se u něj dá (stejně tak usnout=). Nevím, jak vám, ale mě ta postava, kterou ztvárnil Dave Franco hrozně vadila, jako by tam autoři chtěli dát moderního (úchylného)Forresta Gumpa, který se do filmu dle mého názoru vůbec nehodil. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Keď som videl Vince Vaughn, hneď som vedel, že to nebude žiadna sláva, on proste priťahuje trápnosť. Film sa trošku rozbieha v Berlíne, kde uvidíme krásne nemecké prsia (skôr americké :)), nejaké tie penisy v gay klube a Vinca ubytovaného vo výstavnom byte, ktorý sa snaží cez skype vyriešiť domáce problémy: "Kolik vás je v tříde?" "42" "A kolik tě šikanuje?" "41". Výborná scéna v požičanom Golfe s nemeckou navigáciou a jeleňom v strede cesty. Napriek vulgarizmom to nieje až také vtipné ako by chcelo byť, pár úsmevných momentov tam predsa je.  ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Komedie, která se čas od času vytáhne s tak stupidní hláškou ("Bill, you got a big dick, act like it"), že příští minutu dvě strávíte ve stavu naprostý konsternace. A když už se z něho vylížete, nejspíš se na vás zrovna bude příšerně culit Dave Franco. Protože nic dalšího už pořádně neumí - a zároveň to tady celý táhne. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Zabavaněpřetrapnělá ptákovina, ve který se vyskytuje minimum humoru, naštěstí ty občasný špeky byly tak vymazlený, že nezbylo, než pretřapňákovat další prázdný moment pro další dávku. Je to přesně na tý hraně dobrýho vtipnýho filmu, kterej bych nejradši poslal do pekla odpadu! :-) Ale kdež, když to přemyslím, tak to jednou za deset let shlédnout lze vcelku snadno. Doufám, že jsem tímto komentářem někomu pomohl v čistě Hamletovském rozhodnutí..koukat, či nekoukat? to je oč tu běží.. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Slušná eRková komedie ze zběsilého domlouvání jakéhosi "existenčního" kontraktu a paření v pro Amíky exotickém Berlíně mě celkem bavila širokým spektrem svého humoru a sympatickými postavami (typický "správňák-looser" Vince Vaughn, roztomile pomalý Dave Franco, plus do starého železa nepatřící Tom Wilkinson). V happy-endu samozřejmě vyměkla, aby korektně pohladila po rodinném, otcovském i zaměstnaneckém srdéčku. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Vo filme zmieňované nemecké slovo "Flügelschlagen" žiadnym spôsobom nesúvisí s GPS navigáciou a v preklade znamená mávanie. (Laslo)
  • Pôvodný názov filmu bol Buisness Trip. (Hudakfilms)
  • Film sa nakrúcal v Bostone a Framinghame v americkom štáte Massachusetts a taktiež v štúdiu s názvom "Studio Babelsberg" v nemeckom meste Brandenburg. (Hudakfilms)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama