Reklama

Reklama

V zábavné komedii plné nezřízených pitek se představuje Vince Vaughn v roli tvrdě pracujícího podnikatele, který se společně se svými dvěma spolupracovníky (Dave Franco a Tom Wilkinson) vydává do Evropy, aby tu uzavřel životní obchod. Jejich výprava se ale brzy vymkne kontrole, když se triu smolařů staví do cesty ty nejšílenější překážky, jako jsou hospodské potyčky během Oktoberfestu, zmatky v hotelu, rozbitá navigace nebo celosvětový festival fetišistů. NAKONEC se těmhle šílencům snad i podaří smlouvu uzavřít, jen musí celý výlet přežít. Na ex! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (117)

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Je to strašná hovadina, ale musím říct, že jsem se bavil. Co to sráží, tak snaha o vážnou domácí dějovou linii se synem. Vince Vaughn podává svůj klasický standard, je zajímavé vidět Toma Wilkinsona v takové komediální roli a Dave Franco s jeho typickými postavami totálních debilů mi začíná být sympatický. Ano, humor není vždycky moc inteligentní, ale tenhle film si na nic nehraje a dává divákovi přesně to, co divák očekává. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

V tomto prípade to distribútor dobre nazval. Jedná sa naozaj o nepodarený film. V prvom rade, ide skôr o rodinnú drámu, mixnutú biznis výletom, v ktorej scenáristi skombinovali úplne nepravdepodobné spojenie totálne odlišných ľudí, čo sa týka veku, inteligencie, schopností....Celé je to jeden scenáristický konštrukt, ktorý by sa dal ospravedlniť, keby boli jednotlivé dialógy alebo scény vtipné. Ale nie sú. V skutočnosti nie je žiadný silný dôvod si tento film pozrieť. Snáď jedine scéna s "dickmi" v nemeckom klube bola zapamätania-hodná, ale aj tá nebola nijak extra vtipná. Ani slušný casting nemá čo ukázať. Aspoň Sienna Miller a James Marsden využili naplno ten malý priestor, ktorý dostali. Na druhú stranu postava Dave Franca bola fakt trápna. Proste bez dobrého scenára ťažko uvariť dobrý film. Vlastne názov filmu úplne vystihuje prácu scenáristu tohto kúsku. 5/10 ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie s kvalitním hereckým obsazením, která příjemně pobaví. Vince Vaughnovi komedie sednou, natáčí je už spoustu let a je v nich dobrý. Potěšil mě i Dave Franco, který zde hraje trošku zaostalého mladíka, ale jde mu to fakt dobře a několikrát mě rozesmál. Celkově jsem se u této komedie dobře pobavil, je vidět, že režisér Ken Scott se použil ze svého předchozího filmu (Pozdravy ze spermabanky) a konečně natočil dobrou komedii. :-) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak ze zdejšího hodnocení a toho,že film rychle vyšel na nosičích,jsem dostal pocit,že to opravdu bude nějaká hovadina.No,neříkám,že je to něco převratného,ale má to momenty u ,kterých jsem se opravdu za břicho popadal.Scéna v lázních a celkově Dave Franco stáli za to.Jako celek to moc dobře nejde dohromady,ale určitě jsem i v novějších filmech co se tvářili jako komedii,viděl horší věci,než je toto.Za mě tedy celkově trochu lepší průměr čili 60% a tři hvězdy. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ušlo to, ale predsa len trochu zaostalo za očakávaním. Po námetovej stránke celkom fajn, aj na niektorých scénkach a hláškach sa dalo celkom zasmiať, ale nemalo to žiadny poriadny spád a aj tá samotná zápletka bola dosť nezáživná. Ešteže trojica ústredných postáv to dokázala celé ako tak spestriť a napokon to nebolo až tak úplne hrozné ako tu niektorí píšu v hodnoteniach. Aj tak mňa osobne najviac zo všetkých bavil Mike Pancake a tie jeho prostoduché myšlienkové pochody. Vďaka nemu to je aspoň za 3*! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporila vznik viac ako 15 000 pracovných miest. (Laslo)
  • Vo filme zmieňované nemecké slovo "Flügelschlagen" žiadnym spôsobom nesúvisí s GPS navigáciou a v preklade znamená mávanie. (Laslo)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama