Reklama

Reklama

Série(9) / Epizody(108)

Obsahy(1)

Víkendové cestování nikdy nebylo tak zábavné! Projekt je koncipován ve formátu zábavného, ale i poznávacího a provokativního cestopisu. Moderátoři spolu s diváky poznávají zemi nabízející návštěvníkům vše, co aktivní turista od dovolené čeká. Každá epizoda mapuje jednu turisticky atraktivní oblast tak, aby byla inspirací k návštěvě a nabízela zajímavé kulturní, přírodní a zábavní aktivity především pro ekonomicky aktivní lidi s minimem volného času a touhou po nevšedních prožitcích. (Česká televize)

(více)

Recenze (45)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tak maluj, ty můj Picassoříku." Česká televize udělala radost dvojicím herců, kterým zaplatila výlety na zajímavá místa a oni si to tam evidentně užili a přitom odrecitovali pár vět ze scénáře. To bych si dal taky říct a nedopadlo by to o moc hůř. Mě totiž ty přehrávané scénky docela rušily. Nicméně zobrazovaná místa se mi líbila, ale nikdy tam nepojedu, protože mám zkušenost, že na nich nikdy není tak krásně, jak to slibuje prospekt. Mě by pršelo, foukal by vítr a možná by mě přitom sežral yetti. Kdepak, z domova to vypadá líp. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

My milujeme poučné cestovací dokumenty. viz. " Kamera na cestách" Až na Bedekr ... achich joj... Ono by to nebylo tak špatné kdyby ten chap nedělal vtipného blbečka (i když jím je, stejně to nemusíme všichni vidět:) a ta ženská ho vždy poučila a když je zrzavá ať si nemyslí, že je také chytrá. Načíst si to a potom to odříkat to je jednoduché. A navíc je tady další chyba. Snaží se z toho dělat komedií. Sice se jim to nedaří, ale ty jejich blbé vtípky nás akorát rozruší a tak se naučíme úplné hovno. Jak ta ČT klesla ... Dávat těmto lidem peníze za to, že řeknou pár vět a mezitím si užijí pěknou dovču. Knihy nejsou o nic lepší. ()

Reklama

gotham 

všechny recenze uživatele

Já jsem upřímně řečeno dost vysazenej na Pogodovou, jako ženská mi přijde totálně nevkusná a nesympatická, a tady je je opravdu dost často přímo trapná. Rajchert je dá se říct na stejný vlně, takže i když v tomto pořadu jsou zajímavé tipy na cestování, tak tito dva to totálně znegují. Zlatej Donutil s Bartoškou. 10% ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Postupem času jsem si zvykal průvodcovské duo čím dál víc. I navštívené lokality mne většinou bavili - o to víc, pokud jsem je i osobně znal. Nesnaží se zahltit a obsáhnout všechny zajímavosti daného místa, ale jen tak nějak lidsky upozorní na nějaká místečka, kam třeba ani nevedou ty hlavní turistické trasy. Jen takové ty radovánky, návštěva aquacentra, lanového parku a podobných atrakcí k vyžití, které o daném místě nic nevypovídají a najdou se všude možně, mohly být hodně zredukovány. Viiděl jsem díly o Rakousku, dívám se na třetí sérii (mou oblíbenou Francii) a ještě mi zbývá zkompletovat si první sérii o Německu. Pozn.: Dokumentární pořady o památkách obecně mají drobnou "vadu". Takové úchvatné záběry interiérů či selfíčka v památkách, které průvodci pořadem pořizují, normální turista nepořídí neb fotografování a natáčení nebývá běžně povoleno. edit: 4. série 2018 Itálie: Hlavní změna je hned vidět. Trochu jiný a zajímavější styl kamerových záběrů. ()

mnx 

všechny recenze uživatele

Německo není nejčastější cíl našich turistů, a ani nejpropagovanější. Z tohoto pohledu hodnotím kladně. Vlastně by to mohl být výborný dokumentární cyklus. Viděl jsem zatím 2 díly, ale s vypětím všech sil. Proč? Protože Pogodová.. Dobře si rozmyslím, jestli budu sledovat další díl, možná by bylo dobré se předtím opít.. ()

Galerie (155)

Reklama

Reklama