Reklama

Reklama

Jeffrey Dean Morgan hraje hlavní roli Vaughna - krupiéra v kasinu, kterému štěstí zrovna nepřeje. V zoufalé snaze sehnat peníze na operaci své nemocné dcery se Vaughn spolčí s kolegou z práce, aby kasino vykradli. Loupež se ale zvrtne a Vaughn i jeho parťák jsou nuceni unést městský autobus a pokusit se o téměř nemožný útěk. Robert De Niro ztvárňuje Papeže, nelítostného a zvráceného majitele kasina, který se nezastaví před ničím, jen aby získal své peníze zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (137)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu ne. Začínám si zvykat na to, že přímá úměra De Niro = dobrej film už dávno přestala mít nějakou váhu. Pár vykradenejch filmů, aby se z toho splácal jeden. Všichni mají rakovinu, každej se snaží někoho zachránit a do toho se tu objeví hodnej zloděj, hodná soucítící policajtka a všechny svý zásady porušující parchant. Konec celýho příběhu je jasnej už od půlky filmu a vy pak máte pocit, že je celej tenhle linkovej bas jen ztráta času. Což opravdu je. 30% P.s.: zapomeňte na to, že by ho z toho vrtulníku nedrbl....one shot, one kill.... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Občas se stane, že člověk narazí na film o kterém neví co si myslet. Heist evidentně nemá nijak extra ambice. Scenáristicky také žádný skvost, nicméně ta snaha je znát. Osobně jsem čekal více "copy+paste" z již viděného. Místo toho se dočkal i nějakého toho překvapení (kam se děj sune). Tu snahu i podporuje fakt, že se ve filmu střídá opravdu hodně známých tváří (Robert De Niro překvapil nejvíce) a hned z druhé strany sráží na kolena debilní režie (no souboje tragedie... opět čím více střihu, tím víc adidas). Hladina uvěřitelnosti také celkem kolísá, ale... celkový dojem je dobrý a film působil dobře. Tak roztomile naivně. A nenaštval mě... no prostě 3-4 :) ()

Reklama

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Som tak na pomedzi medzi 3 a 4... Povedzme si uprimne, ze o nejakej originalite sa tu velmi bavit neda. Herecky vykon mojej oblubenkyne Dziiiny je tragicky, ale jej to odpustim lebo som z nej natvrdo. Co ma bavilo je drsnost filmu....to ja vzdy rad, ked sa nesereme s ratingom. V konecnom dosledku je to prijemny filmik na sobotne popoludnie a jedno pozretie. Rozhodol som sa nebyt moc kverulantsky a hrabat sa v nedomyslenych picovinkach, ktore mi inak vadia. Celkom mi to sadlo a ked to porovnam s akcnymi filmami B kategorie dnesnej doby, tak som spokojny. Chcel som dat tie tri aj som ich povodne dal, ale sere na to pes. Je to fajn... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nenakráčím tam s šulínem v ruce…Mouchy kolem hovna…nevím na co si tady lidí stěžují, byl do celkem slušný průměrný akční kousek, u kterého jsem se já teda ani moc nenudil. Našlo se tu dost zajímavých scén i hlášek, akční scény taky nebyly vyloženě marné, má to i lehce poučný nádech, sympatického hlavního hrdinu, otravné záporáky a napůl plynu hrajícího Roberta De Nira. Jasně je tu i dost naivních situací, ale to je snad v každém akčním kousku. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Scott Mann se snaží točit film jako Michael Mann a absolutně se mu to nedaří, takže ty jakoby syrové, roztřesené záběry digitální kamery při tomhle Heistu vyznívají naprosto do ztracena. Je až k nepochopení, jaký je režisér neumětel, protože s tímhle hereckém potenciálem, kde co persona to cákající charizma, se daly dělat divy i u takovéhleho úderně videobéčkového námětu. Podobně je na tom scénárista, který si ovšem při točení filmu vzal zřejmě dovolenou, protože napatlat tam tolik blbostí je skutečně um a čim víc se film blíží do finále, tím je to horší. Vévodí tomu rádoby grandiózní pointa, která hravě strčí do kapsy Dannyho parťáky. Jestli máte rádi De Nira, nekoukat. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Číslo autobusu na jeho střeše stále cestuje. Jednou je vpředu, pak je vpředu a zároveň uprostřed atd. Navíc se mění i typ autobusu, což se dá poznat podle vzduchotechniky na střeše (hrb ve středové části střechy). (Endrju)

Reklama

Reklama