Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia z modelingovej agentúry sa vydá do husto zasneženej oblasti, aby tu nafotila nové fotky modeliek. Ubytujú sa v jedinom možnom príbytku, ktorý sa v tejto oblasti nachádza, a plánujú tu stráviť tri dni. Počas prvého večera si od miestnych obyvateľov vypočujú legendu o obrovskom medveďovi, ktorý sa potuluje v miestnych lesoch, a čaká na svoje obete. Obyvatelia veria, že tento nesmrteľný medveď je pomstou prírody za to, že ju ľudia neustále ničia. Netušia však, že neďaleko od nich sídli vedecká stanica, v ktorej výskumníci spoločnosti Clobirch vykonávajú rôzne experimenty na zvieratách. Keď sa však medveď, ktorého skúmajú, vymkne spod kontroly, je zrejmé, že miestna legenda sa stane skutočnosťou. (Marceloo)

(více)

Recenze (24)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Sherily Fenn nám trochu zestárla, ale můj oblíbenec James Remar je v dobré formě a prezentuje přesně takovou postavu, kterou jsem od něj v rámci zápletky očekával. Snímek „Unnatural“ má pořádného záporáka a nakonec má i skvěle ujeté finále, respektive způsob, jakým se zlého zvířete zbaví. Připojila se i trocha té společenské kritiky, a za mě je to fajn průměr. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Uťahaný, zasnežený Monster-Animal horor s Dexterovim fotríkom a dvojkou z kultového seriálu Twin Peaks. Nič iné ma na tomto filme nezaujalo. Príšera vyzerala až veľmi umelo a akékoľvek napätie, ktoré horor musí mať, bolo zahrabané pod hrubou vrstvou snehu. Postavičky chodili hore dole po plátne a mne bolo maximálne ukradnuté čo sa s nimi stane. Unnatural je nevýrazný béčkový počin bez prítomnosti prvkov potrebných pre vydarený hororový survival. Nudil som sa viac ako je prístupné a nezachránili to ani sexi pizdy v plavkách na snehu. 40 %!! ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Partička na Aljaške má prerastený problém, keď sa na nich zameria geneticky upravený, agresívny polárny medvedík... Z trojice prekvapivo vydarených medvedích hororov, ktoré sa tento rok objavili; po akčnom "Grizzly" a realistickom "Backcountry", som sa práve na "Unnatural" tešil najviac. Oproti dvom spomínaným predchodcom však nakoniec pôsobí o niečo slabšie, opatrnejšie a trochu nevýrazne. Nie že by bol zlý, ale je proste vidieť, že jeho produkčné kvality boli nižšie, čo sa pretavilo aj do výsledku. Najviac zamrzí, že medveďa moc nevidieť; objavuje sa len minimálne a čiastkovo (pričom nevyzerá zle), kdežto zbytočného kecania a vysedávania postáv v chatke je tu až až. Akcie je pomenej, tempo je rozkolísané, taktiež atmosféra, aspoň že ten zimný vizuál bol môjmu oku lahodiaci. Ako malý, nenáročný bear amok / survival na jedno pozretie je to ok, ale úprimne som dúfal v niečo viac. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi doma na disku válel už pěkně dlouho. Pořád na něj jaksi nebyla chuť, přestože filmy (horory, thrillery) s medvědy mám docela rád a zas tak moc jich natočených není. Teď nám ale venku panuje hnusné mrazivé počasí a sněhová nadílka (nesnáším tohle roční období) a tak jsem na Unnatural nakonec dostal přece jenom „šmak“. Bohužel se ukázalo, že to moc dobrá volba nebyla. Jediným opravdu solidních diváckým požitkem byla samotná příroda a pohled na polonahá děvčata v zasněžené krajině.    A to i přesto, že se tu objevilo několik známějších tváří a samotný tvůrčí myšlenka, taky nebyla zrovna marná. Jenže to by museli tvůrci disponovat větším rozpočtem a kvalitnějšími triky, než nám nakonec nabídli. Dokud se pracovalo jen s náznaky či stíny a divák viděl jen kousky z geneticky upraveného medvěda, který své oběti většinou zabil mimo záběr kamery, nebo je stáhl pod led či se jen letmo mihl v záběru, bylo to docela fajn. Ani mi nevadila ta eko agitka na začátku, jakmile se však objevil v celé své kráse, byl průser na světě.    Ta vypelichaná maska medvěda vypadal vážně hrozně – vskutku to připomínalo spíš jakousi variaci na vlkodlačí ksicht, než ledního medvěda a pozitiva šla rapidně dolů. Do té doby nám přitom byla naservírována vcelku snesitelná atmosféra (i přes hromadu blbých dialogů), mrtvých tu bylo taky dost – některé úmrtí byli i vcelku slušně natočené, ale čím víc se blížil film ke svému závěru, tím to bylo jen horší a horší. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně ale hodně velké zklamání. Na tenhle film jsem se dost těšil a nakonec přišlo trpké zklamání. Film vypadá dost amatérsky, což by nevadilo ale na to že film se snaží těžit z medvěda a nakonec se ve filmu ukáže jen na 5 minut tak to mě nasralo. Celou dobu jinak čumím na partu idiotů, modelky a to je všechno. Film je roztahanej a nudnej a na to jak jsem se na tenhle film těšil tak mě maximálně zklamal. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama