Reklama

Reklama

Extortion

  • Slovensko Stratení v Karibiku
Trailer

Americký kardiochirurg Kevin Riley (Eion Baily) sa rozhodne odísť s rodinkou na dovolenku do Karibiku. Po prílete a ubytovaní sa zdá, že prišli na dovolenku snov. Jeho malý syn sa chce previesť na vodnom skútri, požičovňa pri hoteli má však všetko požičané, a tak si Kevin prenajme na pár hodín obyčajný motorový čln len s kanistrom benzínu od miestneho rybára. Rodinka vyjde na more, a keď už sa chce Kevin vrátiť, objaví sa na obzore ostrov. Otec sa nechá synčekom prehovoriť, aby ostrov preskúmali. Ostrov je neveľký, s vegetáciou, ale pustý. Po krátkom prieskume sa chcú vrátiť, ale motor na člne nechce naskočiť. Na ostrove musia prenocovať. Ostrov sa tak zrazu stáva smrteľnou pascou a pomoc, ale aj nebezpečenstvo, môže prísť jedine z mora... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[7/10] Náhodne som narazil na tento film v TV a konštatujem, že na tak nenápadný film to je celkom slušné dielo. Páči sa mi prostredie filmu, ktoré je príjemne natočené a zobrazené, žiadne stereotypné lokácie. Herci sú pre mňa neznámi, ale na film v kľude stačili. Pár drobných akčných scén poteší, dej ma vtiahol prakticky okamžite a bol som zvedavý na rozuzlenie príbehu. Chýb sa vo filme určite zopár nájde, ale bavilo ma to. Ako som spomínal v úvode - nenápadný film, ktorý ale milo prekvapil. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Slušná kamera i nápad, ale těch náhod a hloupostí v tom filmu na mě bylo až moc. Většinou, když si člověk vyjede na moře, snaží se mít aspoň vysílačku nebo mobil, cokoliv, a nedělat hlouposti, protože se mu to nemusí vyplatit. A posléze ta thrllerová zápletka mi přišla směšná a nejvíc "vtipné" to bylo při náhodném setkání v autobusu a v té následné, naprosto "nečekané" scéně (náhoda na druhou). Rodinka mi přišla pitomá a od začátku se pitomě chovající, nijak k srdci mi nepřirostla, vydírání umírajícím děckem je vždycky podpásovka (teda jistota, pro naprosto neschopné filmaře, ještě že taky neměli domácího pejska), takže jsem nikomu palce nedržel a nemělo mě to čím bavit. ()

Reklama

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Baby I like it! Pri takomto type filmov asi každý automaticky očakáva školácke logické lapsusy, istú prvoplánovosť...preto musím uznať, že tu bolo takých vecí minimum. Práve naopak, Extortion zaujme neokukanými situáciami, dramatickými zvratmi až do samého konca, všetky detaily do seba pekne zacvakli. Až teda na 1 nelogickosť - zabudnutý mobil všetkých “účastníkov zájazdu” to bol celkom namakaný počin. Mobil sa ešte dá ospravedlniť tým, že asi každý robíme na dovolenke kopec blbostí, pričom si to ani neuvedomujeme. I keď po skončení filmu mi prišlo úsmevné, že taťkovi raketovo stúpli schponosti, a zrazu bol z neho Superman, no na druhej strane čo by človek neurobil pre rodinu😁.A Barkhad Abdi - keď vidím tohto chlapíka z Captaina Phillipsa už ma hneď strasie brrr. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Je mi takovou malou ctí bejt teprv čtvrtej člověk v Český republice a na Slovensku kterej má právo okomentovat film s názvem Extorion.. je škoda, že to co ze začátku vypadalo jako dobrej rodinnej survival se pak změnilo na tuctovej hon na černocha nicméně Barkhad Abdi už podruhý předvedl, že záporáci mu jdou docela dobře.. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

POZOR SPOILERY Survival část na ostrově až po první pokus o návrat na ostrov s "vyděračem" je skvělá svojí zápletkou i atmosférou. Jak se však děj přesune do města a hlavní hrdina rozjíždí svoje vlastní pátrání, nadšení znatelně opadne. Náhod a zvratů je až příliš (vrcholem je Jorge ve stejnym autobusu) a z obyčejnýho doktora se místama stává "profesionální" uprchlík před zákonem. I přesto je ale třeba uznat, že se s čím dál více blížícím finále člověk vlastně nenudí. S reálnějšíma "městkejma" scénama a tragičtějšim závěrem (co kdyby záchrana v podobě helikoptéry vůbec nepřišla nebo by přišla pro některý až příliš pozdě?) bych se čtvrtou hvězdou vůbec neotálel. Nicméně i tři silnější hvězdy jsou na tenhle režisérskej i scénáristickej debut pěknej výsledek, zaslouženej jistou filmařinou, srkomnym ale sympatickym castingem a perfektní atmosférou v první části. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama