foto

Jack Wallace

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Extortion
2016 Noční zvířata
2015 Band of Robbers
Kluk od vedle
2014 Vítejte u mě
2013 Coffee, Kill Boss
Phil Spector (TV film)
2012 An Old Man's Gold
2010 Faster
Lost Masterpieces of Pornography
2008 Červený pás
2005 Journeyman
Portrét šílenství
Prodaná láska
2004 Art Thief Musical!
Last Full Measure, The
2002 Employee of the Month, The
Rande pro mírně pokročilé
Skleněná past (TV film)
2001 Mimo zákon
Prci, prci, prcičky 2
Spencerův nový život
2000 Jacks or Better
Kdo zabil děti z Atlanty? (TV film)
Lakeboat
Velké trable malého města
1999 Hotel pro rukojmí (TV film)
Mám prostě pech
Rituals and Resolutions
1998 Anarchy TV
Brownovo Requiem
Soumrak
Zprostředkovatel (TV film)
1997 Amnézie
Hříšné noci
Chlad v srdci
Labyrint lží
The Killing Jar
Tři muži v Las Vegas
1996 Voice from the Grave (TV film)
1995 Nixon
Steal Big, Steal Little
1994 Minotaur
1993 Vzteklej pes a Glorie
1991 Sen lásky
Vražda
1990 Fatální střetnutí
Julie a její milenci
Stav milosti
1988 Medvěd
Nico
S mafií v patách
1987 Hráčské doupě
1983 Big Score, The
1981 Chicago Story (TV film)
1977 Medusa Challenger
1976 Last Affair, The
1974 Přání smrti

TV seriály

2012 The Mindy Project (TV seriál)
2010 Eagleheart (TV seriál)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Hysterická slepota (S04E05)
Nové začátky 2/2 (S04E02)
Nové začátky 1/2 (S04E01)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
10 Items or Less (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Ahoj, Adrian (S02E12)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Dej si broskev (S05E05)
2003 Lucky (TV seriál)
2002 Do Over (TV seriál)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vysoké sázky (S01E15)
1998 Becker (TV seriál)
Born Free (TV seriál)
1997 Cracker (TV seriál)
1996 Public Morals (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1987 Ohara (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace