foto

Tim Griffin

  • nar. 1969
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Extortion
2016 Centrální inteligence
2015 Americons
Dárek
2014 Americký sniper
Not Safe for Work
2012 The Collection
2011 Bez dechu
Conception
Noční jízda
Super 8
Za lepší život
2010 Fair Game
2009 Muži, co zírají na kozy
Star Trek
2008 Iron Man
Monstrum
Tvrdé palice
2006 Danika
2005 Děti Ameriky
2004 Bournův mýtus
2002 Past na rosomáka
2000 Boys and Girls
1998 Bílý Indián
1997 Holka k nakousnutí
1995 Evolver
Holé lebky
1991 Poprvé (TV film)

TV seriály

2018 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Inside Out (S05E02)
2017 13. okrsek (TV seriál)
Výpadek signálu (E04)
Valor (TV seriál)
Pilot (E01)
2016 Aquarius (TV seriál)
Can You Take Me Back? (S02E11)
Everybody's Got Something to Hide Except Me and My Monkey (S02E05)
Why Don't We Do It in the Road (S02E03)
další epizody (5)
Městečko Pines (TV seriál)
Pass Judgment (S02E08)
Time Will Tell (S02E07)
City Upon a Hill (S02E06)
další epizody (5)
2015 Aquarius (TV seriál)
Old Ego Is a Too Much Thing (S01E13)
Městečko Pines (TV seriál)
A Reckoning (S01E09)
Our Town, Our Law (S01E03)
Do Not Discuss Your Life Before (S01E02)
další epizody (4)
Castle na zabití (TV seriál)
Castlova detektivní kancelář (S07E11)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
Let's Get to Scooping (S01E04)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Tajný rozpočet (S06E05)
2013 Grimm (TV seriál)
Posedlý (S03E06)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Psychological Warfare (S07E07)
2012 Vegas (TV seriál)
Exposure (E08)
2011 Chaos (TV seriál)
Prime Suspect (TV seriál)
2010 Velká láska (TV seriál)
Konečně svobodní (S04E01)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v budce (S04E02)
Odložené případy (TV seriál)
Dny slávy (S06E01)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Osudový zásah (S06E20)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Šest dnů 2/2 (S03E12)
Šest dnů 1/2 (S03E11)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Blízká setkání lidského druhu (S03E10)
Zářit štěstím (S03E08)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Spáč (S03E14)
Pohotovost (TV seriál)
21 salv (S12E22)
Galantní hrdina a tragický vítěz (S12E21)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Díky za vzpomínky (S02E09)
Closer (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S04E14)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Remember (S03E19)
2002 JAG (TV seriál)
Bojový úkol (S07E16)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Zvířata a lidé (S02E13)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
1994 Dead at 21 (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Against the Grain (TV seriál)
Saved by the Bell: The College Years (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
In the Heat of the Night (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace