Reklama

Reklama

Ve znamení lásky

  • USA The Choice (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Travis Shaw je veterinář, pracuje na klinice svého otce v pobřežním městečku v Jižní Karolíně, má domek pár desítek metrů od moře, loď a každý večer pořádá hlučnou party pro své veselé přátele. Do sousedního domku se nastěhuje studentka medicíny Gabby, kterou veselí a hlasitá hudba ruší při studiu, a přijde Travisovi vynadat. Zjevně si o plážovém playboyovi nemyslí nic dobrého. Za pár dní se ale ocitne v úzkých, když její fenka zlatého retrívra začne náhle v noci rodit. Travis nabídne kvalifikovanou pomoc a zanedlouho se oba spřátelí natolik, že Gabby neváhá s Travisovou partou vyrazit na vyjížďku lodí. Gabby má ovšem přítele Ryana – je to doktor v místní nemocnici, a také Travis má partnerku Monicu, přezdívanou Bumerang, protože se s ním každou chvíli rozchází a zase se k němu vrací. Travise ale Gabi neodolatelně přitahuje. Její partner je dlouhodobě mimo město, a tak mezi nimi jednoho večera padnou všechny zábrany. Gabby má pak výčitky svědomí, a když se Ryan vrátí a žádá ji o ruku, řekne ano. Pak ale zasnoubení zruší a odjíždí k rodičům. Travis ji vyhledá, vyzná jí lásku a žádá ji o ruku. Gabby konečně dojde, koho miluje, souhlasí a koná se svatba. Jsou spolu šťastní, narodí se jim dvě děti. Jednoho večera se mají sejít v restauraci na večeři, ale Travis se zdrží v práci a Gabby na cestě domů v dešti havaruje... (TV Nova)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (60)

juta 

všechny recenze uživatele

Film se dá zhodnotit dvěma faktory. Ten první z romantické roviny. Což je klasický příběh o lásce, která má své nesnáze, ale i docela vtipné momenty. To by se dalo hodnotit třemi hvězdami. A druhá rovina, která z vás snaží vyždímat emoce. To se docela povedlo, to by se dalo hodnotit čtyřmi hvězdami. Výhodou tu jsou krásky Daddario a Palmer. Takže to sou nakonec hvězdy čtyři. ()

spageta 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem něco ve stylu Zápisníku jedné lásky, když to bylo od jeho tvůrce. Nicméně se mi dostalo opravdu velmi sentimentálního, červeno-knihovního příběhu, stavějící na hlavní myšlence o volbách a kterak volby mění život. Škoda, že toto téma nebylo víc rozvedené, těch život měnících velkých rozhodnutí bylo ve filmu poskrovnu. Nejvíc mě asi znechutila žádost o ruku, tam už jsem si říkala, že přitaženější za vlasy to být nemůže. Naštěstí nebylo, film pokračoval ve stejném "klišé" duchu v jakém začal. Čekala jsem víc, asi nejsem cílové publikum, které bych tipovala tak na ženy v důchodu hltající červenou knihovnu. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola planoba na n-tu a picovina vsetkych picovin. Ja viem, svet ktory zdielaju tuna filmove postavy - to je svet plny volovani a sakrovani. No ale taky svet ja jaxi nezdielam - naopak - to sa bude u mna picovat a kurvovat, opakujem Picovat a Kurvovat. Lebo sa odmietam zucastnit sveta tychto postav vo filme, jelikoz evidentne je to svet plny vonavuckych kvetov a nadhernych farebnych motylikov, navyse vyhriaty slnkom kde najvacsim priestupkom je volovani a sakrovani. Tu kurvovat a picovat budem jak chora vrana. Presladenejsie debiliny su snad len tie s Rokom Hadsnom - to su filmy tak sladke, az su odporne. Odporucam zist reziserovi Rossovi Katzovi z jeho vzdusnych zamkov s5 do reality - hm, zacat moze povedzme noirom Sunset Boulevard,a pokracovat brutalmi ako Kladivo na Carodejnice a Medusa Touch. Jo a kedze navrhujem este vacsi navrat do reality, tak reziser by si rovno mohol precitat Cernou Knihu Komunismu, to je masaker. Toto je picovina, kralovna vsetkych kurev a extremne smradlava zumpa tak za 12 % ()

castor 

všechny recenze uživatele

Venku paří slunko, ale oni se nezpotí, jsou večer při světle u vody, ale komáři a jiná havěť je neotravuje, vždycky vypadají jak z titulní strany módního magazínu, vždycky vědí, co říct a jak trefně zareagovat. Jsou pohlední, jsou bystří, jsou inteligentní. Jsou postavami věčného snílka Nicholase Sparkse. Jeho kousky převedené na stříbrné plátno vesměs solidně vydělávají, takže se stalo pravidlem, že každý rok jeden přispěchá zejména k divačkám. Je to červenoknihovní jak prase, ale tak jsem k tomu i přistupoval. A první hodinu mi to vlastně ani moc nevadilo. Ne, nestydím se za to. Navrch je na trio Teresa Palmer, Alexandra Daddario a Maggie Grace velmi dobrý pohled. Zápletka zabalená v teplých barvách a v pořádném kýči je ze skupiny umělých, ale dá se to snést. Stejně jako vlastně všechna ta milá škobrtnutí, která k tomuhle žánru už tak nějak patří. Jen poslední dvacetiminutovku musíme přivřít obě oči. Takový Sparks a jeho filmové okolí prostě jsou, vezmi, nebo nechej být. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem něco sladkého, tak jsem to měla. Ale tolik cukru je přece jen moc i na mě, která má cukrovinky ráda. Navíc mně nesedla postava, kterou hrál Benjamin Walker. Zřejmě nemohli nikoho jiného sehnat do této role, jinak to nevidím. Od Sparkse jsem toho viděla víc a tohle byl zatím nejslabší počin, škoda. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen ve Whiteville v Severní Karolíně. (BloodMax)

Reklama

Reklama