Reklama

Reklama

Ve znamení lásky

  • USA The Choice (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Travis Shaw je veterinář, pracuje na klinice svého otce v pobřežním městečku v Jižní Karolíně, má domek pár desítek metrů od moře, loď a každý večer pořádá hlučnou party pro své veselé přátele. Do sousedního domku se nastěhuje studentka medicíny Gabby, kterou veselí a hlasitá hudba ruší při studiu, a přijde Travisovi vynadat. Zjevně si o plážovém playboyovi nemyslí nic dobrého. Za pár dní se ale ocitne v úzkých, když její fenka zlatého retrívra začne náhle v noci rodit. Travis nabídne kvalifikovanou pomoc a zanedlouho se oba spřátelí natolik, že Gabby neváhá s Travisovou partou vyrazit na vyjížďku lodí. Gabby má ovšem přítele Ryana – je to doktor v místní nemocnici, a také Travis má partnerku Monicu, přezdívanou Bumerang, protože se s ním každou chvíli rozchází a zase se k němu vrací. Travise ale Gabi neodolatelně přitahuje. Její partner je dlouhodobě mimo město, a tak mezi nimi jednoho večera padnou všechny zábrany. Gabby má pak výčitky svědomí, a když se Ryan vrátí a žádá ji o ruku, řekne ano. Pak ale zasnoubení zruší a odjíždí k rodičům. Travis ji vyhledá, vyzná jí lásku a žádá ji o ruku. Gabby konečně dojde, koho miluje, souhlasí a koná se svatba. Jsou spolu šťastní, narodí se jim dvě děti. Jednoho večera se mají sejít v restauraci na večeři, ale Travis se zdrží v práci a Gabby na cestě domů v dešti havaruje... (TV Nova)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (60)

spageta 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem něco ve stylu Zápisníku jedné lásky, když to bylo od jeho tvůrce. Nicméně se mi dostalo opravdu velmi sentimentálního, červeno-knihovního příběhu, stavějící na hlavní myšlence o volbách a kterak volby mění život. Škoda, že toto téma nebylo víc rozvedené, těch život měnících velkých rozhodnutí bylo ve filmu poskrovnu. Nejvíc mě asi znechutila žádost o ruku, tam už jsem si říkala, že přitaženější za vlasy to být nemůže. Naštěstí nebylo, film pokračoval ve stejném "klišé" duchu v jakém začal. Čekala jsem víc, asi nejsem cílové publikum, které bych tipovala tak na ženy v důchodu hltající červenou knihovnu. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ach bože, so Sparksom (resp. s filmami podľa jeho predlohy) to ide dole vodou. Zlaté časy vynikajúcich diel ako The Notebook či A Walk to Remember sú už dávno dávno preč! Samozrejme, aj tie ďalšie filmy mali niečo do seba a prekračovali hranice priemeru, ale tie posledné 3 už akosi nedosahovali ani ten priemer, no a "The Choice" už je čistý podpriemer. Prvoplánová romantika o suverénovi a nedotknuteľnej. V závere to síce vyzeralo aspoň trochu zaujímavo, ale klišé vyvrcholenie to absolútne zabilo. *pozor spoiler*: to prebratie sa z kómy po vyše mesiaci a pol akoby to bol absolútne jednoduchý proces, tak to bolo nanajvýš prehnané. Zázraky sa možno občas dejú, ale toto bolo absolútne nerealistické. Alebo žeby sa dal Sparks na rozprávkový žáner? I don't get it! ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nicholas Sparks má neuvěřitelně užasne knihy ,a filmové zpracováni je neskutečně užasne nejde slovy vyjádřit jak jsem se všemi filmy spokojen a doufám že tímhle filmem to nekonči , a dočkáme se dalšího čerpáni z jeho knih s užasnými příběhy které budou doufám z filmovány. Výborní herci pokaždé, nemam co vytknout někdy maličkost ale to se stává. Benjamin a Teresa zahráli pro mě až moc reálně ( a to je jen dobře ) tenhle romantický příběh, s dokonalým místem, se skvělým humorem a nesmí chybět nádherný soundtrack. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola planoba na n-tu a picovina vsetkych picovin. Ja viem, svet ktory zdielaju tuna filmove postavy - to je svet plny volovani a sakrovani. No ale taky svet ja jaxi nezdielam - naopak - to sa bude u mna picovat a kurvovat, opakujem Picovat a Kurvovat. Lebo sa odmietam zucastnit sveta tychto postav vo filme, jelikoz evidentne je to svet plny vonavuckych kvetov a nadhernych farebnych motylikov, navyse vyhriaty slnkom kde najvacsim priestupkom je volovani a sakrovani. Tu kurvovat a picovat budem jak chora vrana. Presladenejsie debiliny su snad len tie s Rokom Hadsnom - to su filmy tak sladke, az su odporne. Odporucam zist reziserovi Rossovi Katzovi z jeho vzdusnych zamkov s5 do reality - hm, zacat moze povedzme noirom Sunset Boulevard,a pokracovat brutalmi ako Kladivo na Carodejnice a Medusa Touch. Jo a kedze navrhujem este vacsi navrat do reality, tak reziser by si rovno mohol precitat Cernou Knihu Komunismu, to je masaker. Toto je picovina, kralovna vsetkych kurev a extremne smradlava zumpa tak za 12 % ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Předloha podle Sparkse a bylo jasno. To je záruka přeslazený kvality. Nicméně ten hlavní herec byl tak strašně arogantní, že to přece nikoho přitahovat nemůže. Blondýnka byla úžasná, přítel jí na chvíli odjede a hele, co se to stane. Jako by se nechumelilo. Tohle se opravdu může stát jenom v knížce a následně ve filmu. Pak do toho frkli ještě jeden dneska už neoriginální twist, aby z nás vydojili zbytek emocí a bylo vymalováno. Prostě Sparks to dělá všechno plus mínus na jedno brdo, ale je to sázka na jistotu. Navíc ve velký většině to převedení do filmu i herecky vyjde, takže spokojenost. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen ve Whiteville v Severní Karolíně. (BloodMax)

Reklama

Reklama