foto

Manny Montana

  • nar. Long Beach, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 I Hate the Man in My Basement
2016 Hater
2015 Hacker
2013 Go for Sisters
2012 Atonal
2009 Road to Moloch
2008 Primo, El

TV seriály

2017 Právem odsouzeni (TV seriál)
Past, Prologue & What's to Come (E13)
Enemy Combatant (E12)
Black Orchid (E11)
další epizody (4)
2016 Lucifer (TV seriál)
A Priest Walks Into a Bar (S01E09)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Pět dní do popravy (E09)
Špatné dohody (E08)
Prosťáček (E07)
další epizody (9)
2014 Power (TV seriál)
2013 Graceland (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Bubák (S03E05)
Stoupenci zla (TV seriál)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Lovci lebek (TV seriál)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace