Reklama

Reklama

Pokud se ti příčí pohled do zrcadla, věz, že zrcadlo za nic nemůže. (HBO Europe)

Recenze (11)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šešlápnutí nohy z plynu jako pokračování úvodní krasojízdy bylo podle mě zbytečné, pro značně výživné prohloubení Aaronovy postavy by se hodilo větší dynamické pojetí i když to vypadá, že to samotná melancholicky szžíravá nálada nepotřebuje, to platí i pro expoziční práci ohledně postavy Tessy Thompson a celkového futuristického fikčního světa, v němž se nacházíme. Epizoda může nabývat až nežádoucího vysvětlujícího dojmu, zdání díky bohu klame a autoři nás jen zasazují do potřebných kontextů, jež jsou na určitých styčných bodech stále těžko uchopitelné přesně tak, jak máme rádi. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak opäť sme v koľajách nastavených pilotným dielom, takže sa dá očakávať, že medzi metropolisom a Westworldom budeme pravidelne pendlovať časť po časti, ale nechcem nič predpovedať, i keď by mi tento spôsob rozprávania celkom sedel. Dozvedáme sa niečo o plánoch na vytvorenie zrkadlového sveta, kde sa však má nachádzať, zatiaľ nemáme ani poňatia. Tipujem ale, že vo virtuálnej realite. No a príliš nerozumiem, prečo sú dôležité presmerované dáta, keď spoločnosť medzičasom získala infošky o všetkých ľuďoch na planéte, ale teším sa na všetky odpovede. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda měla bohužel jeden aspekt druhé řady, který mě již hodně unavuje. Další host se probouzí a hledá otázky. Tato repetitivnost značně drobila minulou sezónu a ani zde neprospěla celkové plynulosti děje. Tento opakující se vzorek mi zásadně vadí. Kdyby se soustředilo jen na Dolores a Caleba, máme vyhráno, páč tato linka má patřičný tah na branku a posouvá děj dopředu. Začínám se bát, že letos se nikam zásadně neposuneme a velké otázky se budou řešit až příště. Dodatek na konec, opět se zmínila simulace v simulaci, prozatím to bylo v každé epizodě, to už prostě nemůže být náhoda. Čekám jen na tu neodvratnou chvíli, kdy nám nabídnou modrou či červenou pilulku. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama