Reklama

Reklama

Slavná rocková hvězda Marianne (Tilda Swinton) tráví poklidnou dovolenou na slunečném ostrově v Itálii se svým partnerem Paulem (Matthias Schoenaerts). Idyla je narušena nečekaným příjezdem jejího starého přítele Harryho (Ralph Fiennes) a jeho okouzlující dcery Penelope (Dakota Johnson). Radost z příjemného setkání se pomalu mění v atmosféru plnou skrytých vášní, nedůvěry, podezírání a žárlivosti... (Bioscop)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (92)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Moje taktika nečíst si před filmem komentáře a hodnocení se mi u tohoto filmu zle nevyplatila.Následkem toho jsem prožil dvě hodiny nudy a utrpení,z ústřední čtveřice jsem toho viděl až zbytečně mnoho a i přes velký herecký výkon Ralpha Fiennese byla jeho postava pověstnou osinou v zadku.Obsazení pro mě zůstává záhadou.Proč hraje Dakota Johnson teenagerku,když vypadá minimálně na pětatřicet?Detaily obličeje byly až příliš detailní.Postavy mi přišly otravné,děj jsem nezaznamenal a nudil jsem se strašně,hvězdičku jsem udělil za výkon Ralpha Fiennese,i když byl jeho Harry příšerně otravný. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nic zlého netuše jsem si celou dobu říkala: "Ale oni tam řeší to samé, co před lety Romy Schneiderová!" A nemýlila jsem se. Nicméně to nevadí, tento nový Bazén plní ideálně všechny potřeby letní návštěvy kina, kdy je vhodné si dožít vlastní oslnění sluncem. Nadto je velmi fajn se tu a tam zase pokochat Tildou Swinton. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Neoslnilo ma ani slnko originálu, takže logicky ani zmodernizovaná verzia nevtiahla tak, ako som tajne dúfal. Občas som bol nadšený ako rozjarený Fieness (z letnej atmosféry), občas strácal reč ako Swinton (hlavne ako mohla zbaliť mladého playboya), občas som bol znudený ako Shoneaertsov frajírek a občas apatický ako Johnson. Guadagnino si už našiel svoj autorský štýl a tempo rozprávania, snaží sa o pocitové filmy, ale so zápletkou a celkom mu to ide. Ale trochu aj mimo mňa. No a možno by som sa zamyslel, či by nebolo lepšie urobiť z druhého bodu obratu prvý, vtedy by mohol mať film skutočné grády. 70% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní film, dlouho jsem nevěděla, co si o něm mám myslet, nebo jaký mám na něj názor, proto jsem šla do hodnocení zlaté střední cesty. Nakonec u toho i zůstanu. Tilda Swinton byla skvělá, i když za celý film toho moc neřekla, ale na celém filmu se mi líbila nejvíce. Není úplně ztělesněním krásy, ale to jí dělá zajímavou a svým způsobem i hezkou. Ralph Fiennes mi ze začátku přišel trochu otravný, ale během filmu mi přirostl k srdci, proto mě trochu mrzelo, jak to s ním dopadlo a taky se nám tam chlapec docela dost ukázal, takže klobouk dolů. Dakota se jako snad v každém svém filmu snažila být sexy a svůdná, ale na mě to nefungovalo, promiň Dakoto, tyhle role už neber. Příběhově je to trošku pomalejší, hlavně první půlka, ale ta druhá tomu dá emoce. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že výber hercov do jednotlivých rolí bol výborný, všetci pôsobili veľmi prirodzene a myslím si, že Ralph si to užíval - toho "šaša" dával fakt parádne. Letnú náladu z filmu cítiť bolo, lokalita očarujúca, natočené to nebolo zle ... lenže ten príbeh bol taký nijaký, preto s hodnotením už vyššie nejdem a nezachránili to ani dobré herecké výkony a ani Matthias. Muzika geniálna. 3,5* ()

Galerie (88)

Zajímavosti (22)

  • Tilda Swinton původně nechtěla účinkovat v tomto filmu ani v žádném jiném kvůli umrtí její matky. Nakonec však změnila názor a nápad, že její postava nebude moci mluvit, přišel z její strany. (Jigvell)
  • Ralph Fiennes natočil svou taneční scénu za jeden den. Píseň měl na svém iPodu a tančil na ni ve svém volném čase. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama