Reklama

Reklama

Linkin Park: Until It's Gone

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2014, 4 min

Recenze (10)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Čo to ako bolo? Kedysi tvoril Linkin Park hit za hitom, no v tejto jeho novej ére akoby nemal svoj Numb, čím by upútal ľudí a stal sa zaujímavým. Nedivím sa, že niektoré diela ma na stámiliónoch videní na hudobnej sociálnej sieti a toto len na úrovni najlepších slovenských, ktoré sú viac menej známe len v tomto regióne. Akoby bez duše, silené, raz mi to stačilo. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jo tohle taky můžu. Pravda klip v tomto případě není nic extra, ale písnička našláplá stejně jako celá deska i když lze souhlasit s tím, že na už zmíněném albu jsou i lepší, ale i tak opět super.85% ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejslabší článek u Hunting Party. I samotnej Shinoda říkal, že v porovnání s celou deskou, jest Until It's Gone nevýrazný. Je to věrné zvuku, na kterém LP postavilo kariéru - prostě elektronický nu-metal. Ale v porovnání s Mark The Graves, A Line In The Sand nebo Rebellion se jedná o masivní propad, protože zde tolik nevynikaj instrumentály, bubny Roba, basa a celková kreativita. Naprosto v pohodě bych Until It's Gone zaměnil s Victimized z alba Living Things. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Linkini možná zteplaly nebo nevím... Prostě klip je zase slušný... Ale Chaster neumí zařvat do mikrofonu, nebo už nechce? ()

Karlsberger 

všechny recenze uživatele

Rozmazaný obraz, černobílý efekt a chvějící se kamera, to jsou věci, které naprosto vystihují tento klip. Před několika desítky lety by to bohatě stačilo, ale v polovině roku 2014? ()

Reklama

Reklama