Reklama

Reklama

50 odstínů vášně

  • USA Bound
Trailer

Dcera bohatého realitního makléře Michelle (Charisma Carpenter) se zamilovala do mladšího muže (Bryce Draper), který ji uvedl do světa B & D a S & M sexuálních praktik. Svůj další život podřídila nově probuzené sexuální vášni. (TV Barrandov)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi konec. Dala mu to sežrat. To je tak všechno, co se mi líbilo. Charisma má zcela určitě jisté charisma, které ale do filmu netahala - soukromé záležitosti nechala doma. Bryce se do role neskutečně hodil. Už od první chvíle je všem jasné, co je ten chlapeček zač. A on je! Film nestál za zlámanou grešli. Vyhněte se tomu, abyste ho pustili. ()

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Lituju všechny chudáky, kteří se těšili na erotický film! Místo toho dostali ...já ani nevím jak tuhle kravinu nazvat! Asi nechtěnou parodii na Dallas, Dynasty a telenovely, soudě podle těch cca 15 minut, které jsem na to střídavě při přepínání vydržela koukat, čistě z nevěřícnosti, že je to tak pitomé. Při scénách s otcem v kanceláři (doufám, že byl nevlastní, vypadali totiž naprosto stejně staří) a pak na jakési poradě, kam ta obstarožní silikonová blbka naklapala s nesplněným úkolem nebo při jejím dallasovsko alexisovském vyjednávání s jakýmsi boháčem jsem se už smála. Vždyť ona ani neměla žádnou mimiku. Bylo to hrozný! Můj nachlazený manžel se utábořil v jiném pokoji a tak bohužel toto veledílo nekomentoval svým obvyklým způsobem, tak mě to fakt nebavilo. ()

Reklama

megan017

všechny recenze uživatele

Obal je fakt úžasný, krásný filtr, kontrast, pozadí. Kéž by se tak řídili i ve filmu a dali tam normální filtr, jako v každém filmu. Buď je to moc syté, nebo moc vybledlé, nebo je tam červený filtr, nebo modrý filtr. Ale nebylo to zlé, proboha, mě se tahle verze líbila víc, než 50 odstínu šedi. Má to příběh, chemie funguje, nemám velká očekávání. Charisma Carpenter je kočka, chtěla bych v jejím věku jako ona. Ono, když není zapotřebí speciálních efektů, nějaké vědecké znalosti, tak si Asylumu umí poradit. Pro mě asi nejlepší film od Asylumu, co jsem viděla. Ale i tak 2* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že tu bude nahá Charisma Carpenter, což se poštěstilo nejen v první scéně, kde je to velmi rychlé. Poštěstilo se i dál a místy je to celkem odvážné. No, vlastně tak v jedné scéně. Jinak je to bohužel dějově hodně hloupé a je mi jasné, že to těží z "50 odstínů šedi". Škoda, že to nebylo ještě odvážnější a trochu víc sexy po delší dobu. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Je fajn, že tento film ukázal, že Charisma Carpenter je aj vo svojich 44 rokoch stále veľká kočka, ale film ako taký stojí poväčšinou za figu borovú. Ak toto má byť tá horšia variácia na Päťdesiat odtieňov sivej, ktorá sa zhodou okolností odpremiérovala mesiac pred týmto novým "fenoménom", tak sa mu pravdepodobne v najbližšej dobe vyhnem. Bound je proste plochý film s chabým príbehom a nevalnými hereckými výkonmi, ktorého pozitívom je rozumná dĺžka a celkom príjemný hudobný podmaz. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama