Reklama

Reklama

Listopadoví vrazi

  • USA November Criminals (více)
Trailer

Dvojice čerstvých vysokoškoláků (Ansel Elgort a Chloë Grace Moretz) si užívá čerstvé milostné vzplanutí, po tajemné vraždě jejich spolužáka ale musí odhalit pravdu o jeho smrti na vlastní pěst. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

alienemo 

všechny recenze uživatele

Celkom katastrofa. Scénar neexistuje, dej tiež nie. Nie je to dráma, krimi, thriler, detektívka ani romanticky. Snaží sa to kombinovať všetko dokopy ale je to naťahaná nuda a to je pri 85tich minútach čo povedať. A pritom po hereckej stránke to bolo výborne obsadene. Chloe a Elgort mali chémiu a herecky na tom nie su zle ale kde nič nie je ani kura nehrabe. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

V bistru je zastřelen student a policie jeho smrt označí za součást vyřizování si účtů mezi gangy. S tím se nechce smířit jeho kamarád a začne pátrat po vrahovi na vlastní pěst. Z mého pohledu zápletka plavala na vodě a hlavní hrdina mi svým umanutým chováním lezl neskutečně na nervy. A neomlouvala ho ani dokolečka omílaná smrt jeho matky.Jeho nesnesitelnost částečně vyvažovala Chloe Grace Moretz, ale nepodařilo se jí to úplně. Dalším negativem je tempo, které je nulové a chybělo mi i alespoň minimální napětí. Zklamání. 30% ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Solidní, dějově vcelku jednoduchá, ale docela sympatická krimoška šmrncnutá teen romantikou. Takovej ten typ filmu, co se v reálu může prostě stát. Není to dramaticky přepálené, ani zbytečné vykonstruované, ale pořád dostatečně zajímavé a napínavé. Elgortova postava mi nepřišla vůbec otravná, naopak jeho zapálení pro věc chápu i přes jistá blbá rozhodnutí s ním člověk lehko soucítí. Chloe tu je spíš na ozdobu, ale ono to nijak zvlášť nevadí. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Chloë Grace Moretz. Sedí mi ve spoustě divných filmů, protože je prostě taková úplně jiná. Ale Listopadoví vrazi jsou divný takovým tím způsobem, kdy čekáte, co z toho bude. A ono z toho není vůbec nic. Žádná složitá zápletka, žádná facka divákovi... Prostě osmdesát minut pátráte po tom, kdo toho baristu ze Starbucksu (protože to byl jasně Starbucks) zabil. Nuda. Ani Cloe a ztráta jejího nečiní film nijak výjimečný. Je to takový ten film, co za pár let půjde na Nově, a když v půlce usnete, nic moc se nestane. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

80 minútový film bez tempa, energie a emócií, ktorý je sterilne natočený, a s neodpustiteľne nevýraznými postavami. Sledovať sílene otravne emotívneho Ansela by bolo fajn vidieť v lepšom filme, a roztomilosť Chloë nepozná hraníc, takže aspoň tá obmäkčila moje srdce. Inak vcelku strata času, a to má ten film 80 minút! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se ve státě Rhode Island v USA. (BMW12)
  • Natočeno podle knihy „The November Criminals“ od spisovatele Sama Munsona. (BMW12)

Reklama

Reklama